Declarație de presă deputat Radu Zlati: PSD continuă să ne mintă

Radu ZlatiPSD prin liderii săi, sprijiniți puternic de media aservită intereselor PSD, continuă să ne mintă.

L-am auzit recent pe domnul Dragnea, părintele unei OUG imorale și neconstituționale, acuzându-l pe Klaus Iohannis, președintele Partidului Național Liberal și candidatul Alianței Creștin-Liberale la Președinția României, cum că ar fi ”bigam” politic, deoarece ar fi candidat la primăria Sibiului în calitate de membru al Forumului Democrat German iar în prezent este membrul ”unui alt partid”, PNL, păstrându-și totodată calitatea de primar. Domnul Dragnea ne minte în față sau este prost informat de către cei care îi scriu discursurile; căci dânsul, ca vechi în administrația locală, ar fi trebuit să știe că cei care candidează din partea organizațiilor minorităților etnice nu sunt membrii de partid, respectivele organizații nefiind partide. Deci domnul Klaus Iohannis este întru totul îndreptățit să fie membru al oricărui partid, iar PNL a fost onorat să primească în rândurile sale o personalitate politică ce a fost votată la ultimele alegeri de către peste 80% din cetățenii Sibiului. Iohannis nu este bigam, însă Dragnea folosește, cu siguranță, o minciună sfruntată.

Iar azi șeful domnului Dragnea, premierul Victor Viorel Ponta, a continuat să ne mintă cum că, pe de o parte, există șansa ca o femeie să reprezinte România în structurile europene iar, pe de altă parte, că dânsul cunoaște viitorului comisar european din partea României. Ori, dacă domnul Juncker a stabilit deja numele comisarilor europeni (cum ne informa ritos premierul) atunci nu există șansa, ci este un fapt împlinit: comisarul european din partea României este o binecunoscută doamnă pesedistă, cunoscută atât pe malurile Dâmboviței cât și pe acelea ale Potomacului. Dar, dacă este așa, atunci PSD și premierul Ponta a călcat în picioare (încă o dată) legislativul, făcând o nominalizare fără să anunțe în mod oficial Parlamentul și fără ca vreo comisie parlamentară de specialitate să audieze persoana nominalizată de către Guvern pentru o funcție la nivel european, așa cum specifică legea.

Sunt doar două exemple despre felul în care PSD înțelege să conducă România: prin minciună și eludarea legii. Două exemple despre ce ne așteaptă pe noi, românii, dacă în noiembrie Ponta va reuși să atingă pohta ce au pohtit-o urmașii lui Iliescu din 2004 încoace: un tătuc PSD la Cotroceni, să dirijeze aria triumfătoare a partidului-stat în fața unui popor care nu mai are unde pleca. Nici măcar în Congo.

Radu Zlati, deputat PNL

Etichete:, , , , , , , ,

3 comentarii pe “Declarație de presă deputat Radu Zlati: PSD continuă să ne mintă”

 1. Paul-Sorin Tița 30 august 2014 la 11:29 PM #

  Singura şansă a lui Ponta este să mintă în cel mai iliescian stil posibil.

  Apreciază

 2. Mircea Costiniu 2 septembrie 2014 la 6:01 PM #

  Voua ,liberalilor adevarati,va place cum se comporta candidatul impus de sondajele lui orban,petrache si atanasiu? Va place acest politruk??? herr klaus-sase case- kanci copii,visand la cea de-a saptea,data pe de-a moaca de statul roman ?? apropo, de ce nu publicati si interviurile de pomina ale sale din ultima vreme,ultimul sfidand practic nu numai pe noi,cei care facem parte din cei 7,4 milioane de alegatori ce l-au taxat pe basescu la referendum,dar si partidul care l-a primit si l-a facut presedinte !!!! Individul asta are impresia ca daca e sustinut de Merkel ,poate sfida alegatorii romani ,jignindu-le inteligenta ???

  Apreciază

 3. Radu Man 6 septembrie 2014 la 10:39 AM #

  Va puneti in pericol identitatea,liberali,cu asemenea candidat! Cu cat trece vremea,este tot mai evident faptul ca „neamtul” NU are nicio treaba cu liberalismul-cel putin cel traditional ,romanesc,asa cum il stim de la mult invocatii Bratieni! Cu cat deschide gura ,cu atat imi dau seama (si nu numai eu,ci si ceilalti simpatizanti vechi,ai PNL ,dar si ai PNT,deci ai adevaratelor partide de dreapta), ca este candidatul pedelacilor,la fel de oportunist,fara cuvant,deci fara caracter,fara omenie-poate doar pt.etnia sa-intr-un cuvant: , ESTE PERICULOS, VA TERMINA PARTIDUL! IL VA ADUCE DUPA ALEGERI PE MENTORUL SAU,PE BASESCU ,SA VA CONDUCA! Sa va fie de bine, asta ati vrut,cand v-ati schimbat candidatul din mers,in preajma alegerilor,asta aveti ! Insa NU mai incercati sa n-il bagati pe gat ,cu forta,ca pe „raul cel mai mic”-vesnicul!- fiindca NU -l vom inghiti!!!! Cu „neamtul” tot inainte,spre prapastie…

  Apreciază

%d blogeri au apreciat: