Comunicat de presă ACL: Excursii electorale pe Arena Națională pentru omagierea conducătorului iubit

catsSperiați de scăderea dramatică de popularitate a lui Victor Ponta în sondaje, liderii PSD au pus la cale un nou eveniment faraonic prin care încearcă să arate că prezidențiabilul lor se bucură în continuare de o largă susținere. În acest sens, mașinăria de propagandă organizează sâmbătă un spectacol uriaș în cinstea conducătorului pesedist, chiar de ziua de naștere a acestuia.

Probabil că, după vizitele repetate în China și admirația fățișă față de Partidul Comunist Chinez, Victor Ponta a cerut să fie și el omagiat la scenă deschisă de zeci de mii de susținători, încercând astfel să-și creeze propriul cult al personalității.

PSD nu are nicio jenă în a folosi discreționar și abuziv instituțiile publice în scopuri particulare. Este inadmisibil să forțezi angajații unor regii aflate în subordinea statului să participe la excursii electorale, doar pentru a demonstra că Victor Ponta este un lider popular.

Este o nouă dovadă că, în încercarea disperată de a mai acumula capital electoral, PSD nu se dă în lături de la nimic, fie că vorbim de subordonarea postului public de televiziune sau de încercarea de a legifera traseismul politic și frauda la scrutinul prezidențial.

Departamentul de Comunicare al ACL

Etichete:, , , , , , ,

2 comentarii pe “Comunicat de presă ACL: Excursii electorale pe Arena Națională pentru omagierea conducătorului iubit”

 1. World of Solitaire 19 septembrie 2014 la 4:56 PM #

  Adevarul este ca se simt noncalitatea, superficialitatea si arivismul.Cred ca lumea s-a prins de jocul sau neloial, fata de Crin.Faptul ca este influentabil, ii scade cota in ochii poporului roman.
  Onu

  Apreciază

 2. pozedecat 20 septembrie 2014 la 2:40 PM #

  Evenimentul de pe „National Arena” – cum spun unii – arata stupiditatea decidentilor politicilor urbane din capitala, daca mai era nevoie de inca o dovada in acest sens. Pentru ca pentru grandomania acestui personaj se blocheaza iar intreaga zona, ca la orice meci. Pentru ca in loc sa fi demolat vechiul stadion, mai bine il faceau pe cel nou intr-un context urban mai potrivit, intr-o zona mai periferica si mai putin densa, cu mai multe artere majore de acces, mai aproape de centura ca sa favorizeze accesul suporterilor din mai multe zone ale tarii fara a paraliza capitala, mai aproape de calea ferata incat sa se poata veni si cu trenul etc. Era si inca mai este insuficient acoperit terenul unde se ridica un mega Carrefour care este si cel mai neviabil dintre toate. Asa, in loc sa avem o situatie urbana functionala si doua complexe sportive, avem unul singur inghesuit si paralizand orasul si am mai si cheltuit o groaza de bani pentru demolarea celui vechi … prostie romaneasca tipica. Fie ca-i baseasca, videneasca sau opreasca.

  Apreciat de 1 persoană

%d blogeri au apreciat asta: