Crin Antonescu – Sinteză declarații intervenție telefonică Realitatea TV

crin antonescu-Maneaua asta este foarte sugestiva, iata cum inteleg acesti interlopi politici sa apara in fata a milioane de oameni. Sa dam un filmulet in ultima zi a campaniei electorale, aceasta este oferta a doi oameni care vor sa conduca Romania .

– In anii 46-47 comunistii care ocupasera toate punctele de influenta din Romania nu au avut curajul sa se prezinte la urne decat tot sub forma unei coalitii, nu s-a mai intamplat acest fapt de atunci si faptul ca domnul Ponta invoca aceste imprejurari, avem de a face cu aceleasi tentative de fraudare morala poltica cu aspiratii totalitare.

-Intr-o recenta dezbatere domnul Ponta i-a spus domnului Iohannis ca ar fi o poleiala a lui Basescu, nu este asa, dar domnul Tariceanu sta intr-o livrea rosie si nu poate nimeni sa spuna ca reprezinta PNL.

-In ultima zi a campaniei, domnul Ponta vine cu inca o minciuna si isi ascunde identitatea , nu are curajul sa isi asume fortele care il sustin, el vrea sa mearga mereu de mana cu cineva, acum cu domnul Tariceanu, ceea ce inseamna ca, daca va castiga, vom avea un presedinte slab si mincinos.

-Nu am nicio legatura cu ceea ce crede domnul Basescu, desi au putine asemanari, dar Basescu a avut curajul sa spuna cine este si ce face, aici nu seamana Ponta cu Basescu.

-Ma tem ca, daca V Ponta castiga presedentia Romaniei, vom avea de a face cu o demagogie si cred ca adevaratul continuator al lui T Basescu este V Ponta.

-USL a fost un proiect riscant , de anvergura politica, eu nu am cum sa stau de o parte si sa nu spun ceea ce cred ca se intampla astazi. In aceasta seara, toti valetii politici de la PSD incearca sa paraziteze o imagine pe care am creat-o in 2009. Dar V Ponta a tradat ulterior USL.

-Cred ca la toate aceste trucaje politice exista un singur raspuns  si anume votul. Vom avea minciuna USL 2, vom avea o minciuna permanenta in spatele carora se afla profitori.

-Sunt solidar cu oricine protesteaza pentru o cauza, chiar daca eu nu impartasesc aceasa cauza, dar cata vreme oamenii cred in ceva sunt in plan principial sunt alaturi de ei, noi ne-am castigat acest drept de a protesta.

-Nu doar ce se va intampla peste 48 de ore conteaza, oricare va fi rezultatul, batalia pentru civilizatie, pentru libertate va trebui aparata. Libertatea nu se apara din 4 in 4 ani.

-E o extensie a turului intai, eu cred in unitatea de destin a spatiului romanesc este o realitate pe care trebuie sa o intelegem toti si trebuie sa intelegem ca nu doar intr-o parte a tarii se pot face lucruri si in alta parte nu.

-Eu sunt un talentat al vorbeleor, pentru ca de fiecare data cred in ceea ce spun.

-USL este o minciuna, este o amenintare, pentru ca ei simt nevoia sa isi ascunda adevarata identitate, eventualul succes al stangii are drept cauza impostura asa intitulatei dreapta a lui Tariceanu. Atitudinea demna si democratica nu este o chestiune care se face din 4 in 4 ani.

-Eu m-am obisnuit cu acest mod grotesc de a minti, nu ii era nimanui dor de mine. Una din marile bucurii ale lui V Ponta este cred, ca nu i-a dat Dumnezeu sansa sa ne intalnim in aceasta campanie , nu ii era dor nici lui Tariceanu, nici lui Dragnea, nu le era dor lor de mine, dar nici mie de ei.

-Ceea ce a facut domnul Ponta in aceasta seara m-a determinat sa ies la vot.

Etichete:, , , , , , , , , ,

8 comentarii pe “Crin Antonescu – Sinteză declarații intervenție telefonică Realitatea TV”

 1. World of Solitaire 15 noiembrie 2014 la 12:31 AM #

  Nu e discursul aşteptat de mine, dar pune măcar virgula pe i!
  Onu

  Apreciază

 2. Scrie opinia ta 15 noiembrie 2014 la 3:46 AM #

  Ei , exact asta ar fi fost tema campaniei unui candidat liberal care se dorea castigator.

  (am scris mai multe intr’un mesaj la articolul scrisorii lui Vosganian, mesaj ce nu a aparut pe site)

  Apreciază

 3. Scrie opinia ta 15 noiembrie 2014 la 3:47 AM #

  Ei , exact asta ar fi fost tema campaniei unui candidat liberal care se dorea castigator.

  (am scris mai multe intr’un mesaj la articolul scrisorii lui Vosganian, mesaj ce nu a aparut pe site)

  Apreciază

  • Radu Zlati 18 noiembrie 2014 la 3:14 PM #

   Doar azi am apucat sa moderez comentariile din ultimele zile 🙂

   Apreciază

 4. Stelian Rotaru 15 noiembrie 2014 la 10:37 AM #

  Bun revenit in „lupta” politica, D-le Antonescu ! Sper ca semnalul sa aiba rezonanta !

  Apreciază

 5. TATU ANTON 16 noiembrie 2014 la 10:13 PM #

  MARE PACAT CA S-A [SAU A FOST] RETRAS CRIN ANTONESCU DIN PRIM PLANUL POLITIC [ACOLO UNDE II ERA LOCUL] SI A PRODUS PRIN ACEASTA RETRAGERE UN HAOS IN TOATA POLITICA ROMANEASCA. PACAT….PACAT…..PACAT….

  Apreciază

<span>%d</span> blogeri au apreciat: