Comunicat de presă ACL Diaspora: Împreună vom învinge!

aclNe aflăm la final de campanie electorală. Mai sunt două zile până la ziua votului decisiv pentru preşedinţia României.

Credem că majoritatea românilor deja au ales în cugetul şi sufletul lor pe cine doresc să îi reprezinte în următorii cinci ani, dar, iată că majoritatea are încă probleme: şi anume faptul că minoritatea care deţine în acest moment puterea administrativă încearcă prin orice mijloace şă îi împiedice să îşi exprime liber voinţa politică. Deci ne aşteptăm la numeroase tentative de împiedicare, descurajare şi fraudare masivă a votului.

Cel mai elocvent exemplu este faptul că Ministerul Afacerilor Externe nu a întreprins nici un efort în a facilita votul românilor din diaspora, deci este aproape sigur că vom avea parte de acelaşi procedeu cronofag şi greoi de votare în secţiile din alte ţări.

Pe această cale, ACL Diaspora face un apel către românii din străinătate să iasă la vot, să îşi sune rudele şi prietenii din ţară pentru a le spune prin ce au fost şi sunt obligaţi de către regimul Ponta să treacă doar pentru a-şi exprima un drept constituţional, să semnaleze orice posibilă neregulă la adresa sesizari@diasporaliberala.ro şi, dacă au posibilitatea, să însoţească sesizarea cu fotografii sau filmuleţe.

ACL Diaspora promite ferm tuturor românilor care vor fi din nou batjocoriţi de către oficialii regimului Ponta că va prelua cu număr de înregistrare şi întreprinde în timp real toate demersurile pe lângă instituţiile de justiţie, diplomatice şi politice din țară şi din străinătate pentru soluţionare. Suntem hotărâţi să mergem până la capăt pentru a apăra libertatea alegerilor, indiferent de context, regim şi consecinţe!

Doresc, pe această cale, să încurajez pe toţi românii să îl susţină pe Klaus Iohannis în acest ultim pas către Palatul Cotroceni. Doresc să îi asigur pe români că, indiferent ce le-a servit propaganda abjectă a Regimului Ponta, Klaus Iohannis este omul cu prima şansă în cursa pentru Preşedinţia României şi am convingerea că o va şi câştiga! Iar o dată cu el vor câştiga toţi Românii. Nimeni şi nimic nu se va mai putea opune dorinţei a milioane de români pentru a avea O Românie Normală, a declarat Victor Ionescu, copreşedinte ACL Diaspora.

Biroul de presă al ACL Diaspora

Etichete:, ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: