Declarație de presă deputat Radu Zlati: Disperarea naște monștri

catsNu doar somnul rațiunii naște monștri. Uneori, aceștia sunt fructul otrăvit al disperării. Confruntat cu pericolul unei iminente arestări, domnul Șova, cel bine-miruit, a lansat de la tribuna Senatului o insinuare privitoare la doi importanți lideri PNL.  Informația a fost preluata din zbor atât de propaganda pontistă, care caută astfel să acopere prin zgomot uriașul scandal iscat de votul dat de maioritatea guvernamentală în cazul Șova, cât și de aceea parte a presei care, suferind de nostalgia epocii Băsescu-Udrea și îndurerată de tribulațiile corifeilor acestei epoci, caută să direcționeze indignarea populară înspre alte orizonturi.

”Calomniază, calomniază, ceva tot va mai rămâne” este un principiu bine verificat în practica mass-mediei românești din ultimii 25 de ani; un principiu pe care Ponta, Șova și compania de zgomote a PSD l-a mai aplicat și în cazul unui alt președinte al PNL, Crin Antonescu.

Dar insinuările, informațiile pe surse, documentele scoase din context, minciunile prin omisiune, nu pot să ascundă marele adevăr al clipei: în lupta pentru curățirea societății românești și a clasei politice de pegra corupției Partidul Național Liberal, cu toate șovăielile și lipsurile manifestate de-a lungul timpului, se află de partea cea bună a baricadei. Iar PSD și toți aceia care caută să pună opreliști de orice fel în calea magistraților se află nu doar de partea unui rău identificat ca atare de către societatea românească, dar se află și de partea, obiectiv vorbind, pierzătoare.

Partidul Național Liberal a dat României un Președinte și va da, cât de curând posibil, un Guvern. Acestea sunt momentele cheie ale politicii românești, momente pe care PSD nu a fost și nu va fi în stare să le evite.

Între timp îi reamintesc domnului Ponta, prim ministru al guvernului, că este, alături de toți componenții cabinetului condus de către dânsul, un infractor din cauza amânării alegerilor pentru șefia Consiliului județean Cluj, mult dincolo de limita stabilită prin lege. Mai mult: un infractor care a căutat să se asigure că nu va fi pedepsit, stabilind printr-o ordonanță de urgență că poate să nu respecte o lege, pe care de altfel o și încălcase deja.

Domnul Ponta și partidul condus de către dânsul au dezamăgit profund speranțele celor care au crezut, în perioada 2011-2012, într-o posibilitate de înnoire a mentalității și practicilor liderilor PSD. Votul dat ieri în privința domnului Șova, prietenul (de inimă, politică și afaceri) domnului Victor Viorel Ponta, nu face decât să reconfirme și să întărească această dezamăgire. Nu le rămâne, liderului și partidului, decât să încerce să cânte, cu mai mult sau mai puțin succes, aria calomniei. Cetățenii vor ști să deosebească grâul de neghină și să arunce neghina la coșul de gunoi al istoriei.

Deputat PNL,

Radu Zlati

Etichete:, , , , , , , , ,

Un comentariu pe “Declarație de presă deputat Radu Zlati: Disperarea naște monștri”

 1. Ivi 27 martie 2015 la 2:12 PM #

  Da este corect ce spui, insa se remarca si proasta comunicare pe care o fac purtatorii de mesaje ai PNL-ului (ma refer in special la vechiul PNL…)-
  De exemplu, cam toti vechii PNL-isti care participa la emisiunile Atenei 3 sunt „tratati” diferit de cei ai PSD-ului (cu intrebari special concepute sa fie pusi in dificultate)… exista o dubla masura parsiva a moderatorilor …si din pacate PNL-isti nu stiu cum sa o contracareze …e simplu de conracarat, fie prin denuntarea dublei masuri de „tratament din partea moderatorului” (spunand de exemplu „atata timp cat folositi dubla masura sau intrebarea este tendentioasa, raspunsul meu este „no coment”, sau ‘inainte de a raspunde puneti o intrebare moderatorului de tipul credeti ca e deonotlogic modul in care moderati emisiunea), fie prin a cere „moderatorului” de a spune daca el are o idiosincazie fata de PNL, sau e ideologic de stanga, etc.
  …desigur ca se pot „particulariza” contracararile in functie de cine e moderatorul…
  Si e imperios necesar sa apara noii purtatori de mesaje ai PNL-ului …e necesar pentru ca practic nu mai exista „voci ale vechiului PNL” care sa fie si credibile si oneste si puternice…

  Apreciază

%d blogeri au apreciat: