Sondaj de opinie – Crin Antonescu

Etichete:, , , , ,

6 comentarii pe “Sondaj de opinie – Crin Antonescu”

 1. carmen 11 august 2011 la 9:55 PM #

  Opozitia nu face nimic,m-am saturat de umilinta. Singura solutie e prabusirea.Va veni apocalipsa. Nu se mai poate!

  Apreciază

  • Gondolin 11 august 2011 la 10:03 PM #

   hm… asa oi fi, ca prea o spuneti cu foc.
   Dar nu va voi crede decat atunci cand, dupa prima demosntratie in fata Cotrocenilor (merge si piata Victoriei!) imi veti trimite o fotografie cu dvstra pe acolo… si nu ca privitoare.
   Pana atunci nu va intrebati ce a facut opozitia pentru rasturnarea regimului, pentru ca Opozitia nu poate face ceea ce dvstra, cu mine si cu alte cateva milioane, nu facem.
   NOI SUNTEM OPOZITIA.

   Apreciază

   • Emil 14 august 2011 la 3:10 PM #

    Opozitia poate sa caute oameni noi si nu lozinci. Deocamdata oamenii pe care ii propune nu sunt mai breji decat actualii. Doar isi gasesc „scuza” cu opozitia. Ce anume din trecutul lor este asa de „plin de sperante”?
    Emil
    PS Vad cum se discuta de liber pe aici si…extrapolez.
    PS2 Crezi ca doar faculatea de istorie ajuta tara? Din „analizele” economice pe care le faci, vad ca doar proslavesti „viziunea” usLAS!
    PS3 numeste niste economisti nepolitici care sa laude actiunea economica a guvernarii Tariceanu.

    Apreciază

 2. Cosmin Gheorghita 11 august 2011 la 10:42 PM #

  Doamna Carmen, păi ce-ar fi doar să vorbiţi pentru dvs? Noi mai avem speranţe, avem copii, etc. Luaţi Apocalipsa de care vorbiţi şi mergeţi undeva unde-i frumos, să vă relaxaţi…

  Apreciază

  • Emil 14 august 2011 la 3:13 PM #

   Cosmine, speranta bazata pe ce? Pe oferta usLASA?
   Nu toti sunt asa „naivi”. Iar „foamea” nu este un motiv de curvaraseala. Nici macar politica.
   Emil
   PS Astept in continuare procesul furtului electoral din 2009, trambitat (procesul, despre el vorbesc acum) peste tot.
   De ce e asa liniste? Atunci se vorbea de justitie MONDIALA!

   Apreciază

   • Gondolin 14 august 2011 la 3:37 PM #

    sa o luam pe rand, pentru EMIL:
    1. Si eu astept procesul ala pentru fraudarea din 2004; astept cu si mai mare interes procesele pentru fraudarile din 2008 si 2009.
    2. oferta „usLASA” suna interesant, dar dincolo de asta… pe ce te bazezi? Ai masurat coeficientul de curaj al liderilor USL? Sau cum?
    3. chestia cu oamenii noi – Nu-i de unde! Poate doar daca importam ceva… Observatia ta cu oamenii pe care ii propune opozitia (Crin si Ponta – la ei te referi?) si care nu ar fi mai breji decat actualii guvernanti – afirmatie neargumentata. Si de neargumentat, devreme ce nu au fost nici unul dintre ei la conducerea tarii, pentru a putea fi comparati cu haita lui Boc. Ca ei sunt oricum sperante este evident…. chiar si foca de la Circ in comparatie cu Boc este o speranta. Da’ eu zic ca daca nu iti plac oamenii propusi de USL, ai toata libertatea sa votezi cu PDL – traim inca intr-o tara (teoretic) libera.
    4. Nu am nevoie de economisti apolitici care sa il laude pe Tariceanu, devreme ce eu nu sunt dintre fanii guvernarii sale (din pdv economic… si nu numai) In ce priveste analizele economice, eu nu am suficienta expertiza pentru a face propriile mele analize (desi in facultatea aia de istorie-filozofie absolvita, profesorul de economie care ne-a predat mie si lui Crin Antonescu, Cretoiu, era expert ONU… dar poate ca asta nu se pune!) Dau copy-paste pe amalizele altora si nu stiu cum se face, dar mai toti expertii economici citati de mine (nu toti, dar 99,99% dintre ei!) spun ca masurile economice luate de pedelei suck.
    5. scorurile mari obtinute pana acum de catre Crin Antonescu se datoareaza ca sondajul a fost completat mai ales de catre simpatizanti PNL/USL. Nu frecventez grupurile PDL de pe FB, ca sa le pot cere si pedeleilor sa voteze pe sondajul asta.

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: