(PSNews): Deputat PNL, critici voalate…

catsDeputat PNL, critici voalate la adresa lui Blaga și Gorghiu: ”Nu știu dacă am destule lămâi în cămară…” Ce rugăminte ”umilă” adresează conducerii PNL

Ultima ”achiziție” politică a PNL pare să nască o serie de nemulțumiri în cadrul partidului.

Este vorba de ”transferul” politic pe care liberalii l-au făcut de la PMP și anume fostul vicepreședintele al Mișcprii Populare și fost consilier prezidențial al lui Traian Băsescu, Gabriel Berca. Acesta a revenit, zilele trecute, în rândurile PNL, după ce i-a părăsit pe liberali în 2010 pentru a se înscrie în PDL și apoi în PMP.

Acest fapt pare să îl nemulțumească profund pe deputatul PNL, Radu Zlati, acesta punctând, pe pagina sa de Facebook, că până de curând îi ”înjura cu talent, îndârjire și aplicație” pe liberali, iar acum a fost desemnat lider regional în zona Moldovei.

De asemenea, Zlati punctează că are o ”umilă rugăminte” către conducerea PNL și anume ca timp de măcar trei luni de zile Gabriel Berca să nu mai apară în mass-media, motivând, ironic, că nu are destule lămâi în cămară.

”Deci, dacă înțeleg eu bine, un eminent politician din regiunea de nord-est, tăricenist convertit la secta martorii lui Băsescu, plecat de la PDL pe motiv de Băsescu & Elena, om care acum două săptămâni ne înjura cu talent, îndârjire și aplicație pe posturile TV unde era invitat, va veni să își alăture forțele proiectului de dreapta numit PNL, devenind nu doar membru ci și lider regional.

Să fie primit, dacă șefii mei consideră că astfel partidul câștiga valoare și o onoare, și că asta am învățat noi din lecția de pe 16 Noiembrie. Să fie primit și să ajute la configurarea noii clase politice românești!
Doar o umilă rugăminte, aș avea: ar putea domnul Berca să se abțină măcar vreo trei luni de la prezența în media electronică? Nu de altă, dar nu știu dacă am destule lămâi în cămară…”, a precizat deputatul PNL de Cluj, Radu Zlati, pe pagina sa de Facebook.

Gabriel Berca a fost prefect al județului Bacău începând cu ianuarie 2005 și până în martie 2008, când a devenit șeful Secretariatului General al Guvernului (SGG), funcție ocupată până în decembrie 2008.

A fost ales senator pe lista PNL în alegerile din 2008. În iunie 2010 Berca a demisionat din PNL. Ulterior a fost numit președinte interimar al PDL Bacău, ca mai apoi să devină membru PMP.

Sursa: PSNEWS

Etichete:, , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: