Niciodată nu este prea târziu pentru Dreptate

Radu ZlatiAzi, procurorii de la Parchetul Înaltei Curți de Casație și Justiție au confirmat punerea sub acuzație, sub învinuirea de crime împotriva umanității, a fostului Președinte al României, (încă) Președinte de onoare al PSD, Ion Iliescu.

Este doar un început al actului de justiție făcută acelora, mulți, ai căror ochi s-au uscat demult, în așteptarea Dreptății.

Este momentul ca PSD, partid fondat și condus, direct sau prin interpuși, de către inculpatul Ion Iliescu, să justifice ruperea de trecutul comunist și neocomunist, prin excluderea din rândurile sale a cetățeanului Ion Iliescu.

PSD va putea dovedi, astfel, că gestul din timpul recentului Congres, gest făcut la comanda noului jupân al partidului, Liviu Dragnea, nu a fost doar unul de melodramă ieftină, ci unul sincer.

La 25 de ani de la evenimentele din Piața Universității, este timpul ca Justiția să își spună cuvântul. Este timpul să se facă dreptate – niciodata nu este prea târziu pentru Dreptate. Nu de altceva, dar cei care (se fac că) își uită trecutul, riscă să îl repete.

Radu Zlati,

Deputat PNL

Etichete:, , , ,

2 comentarii pe “Niciodată nu este prea târziu pentru Dreptate”

 1. alex 22 octombrie 2015 la 11:46 PM #

  vad ca psd a modificat din nou codul fiscal. iar fmi anunta un deficit de 3% (la limita) in 2016 si vreo 5% in 2017, EXACT cand preiau liberalii guvernarea. deci pnl va trebui sa taie de undeva. mai bine ii lasati pe pesedisti sa preia guvernarea in 2016. in 2017 romania va fi in criza si veti veni la guvernare pe valul protestelor. dementul de ponta va pune bombe fiscale pentru guvernarea pnl 2016-2020

  Apreciază

  • Radu Zlati 23 octombrie 2015 la 9:35 AM #

   chestiile astea le zic și eu de vreo jumătate de an. Deficitul de care vorbește FMI se va întâmpla în cazul în care, ca aplicare a noului Cod Fiscal, nu se va înregistra cumva o creștere economică, și dacă se va aplica Legea Salarizării așa cum o vor pesediștii. Deci există încă marjă de manevră, cu condiția să ajungem la putere acum, nu în decembrie 2016. Acum sau cât mai devreme.

   Apreciază

%d blogeri au apreciat: