Declarație de presă: Onoarea militară cere o demisie de onoare!

 Radu Zlati 
Accidentele de circulație deveniseră o cutumă, în ceea ce privește deplasările prin țară ale celui mai iubit fiu al poporului, Adrian Năstase – azi acel blogger care ne dă lecții, gratuite, izvorâte din înțelepciunea sa politică.

Se pare că cineva a preluat obiceiul „Arogantului” de a se deplasa, pentru te miri ce, numai și numai însoțit de o coloană oficială. Este vorba de simbolul interesului național, întruparea vie a onoarei militare, domnul general doctor Oprea. Doar că pe vremea Arogantului, după câte știm noi, nu a decedat în misiune nici un polițist de la Circulație.Desigur, vor fi găsiți vinovații. Vor fi identificați acarii Păun ai tragediei rutiere căreia i-a căzut victimă polițistul Bogdan Gigină. Nu este exclus ca principalii responsabili să fie scoşi, in cele din urmă, ploaia deasă și mortul. Pentru că, nu-i așa?, mortul este totdeauna vinovat.

Sper ca procurorii să vină cu răspunsuri rapide și corecte la numeroasele întrebări legate de accident. Pentru mine, una dintre aceste întrebări este însăși oportunitatea/legalitatea formării unei coloane oficiale, cu antemergător, pentru deplasarea ministrului de interne între două puncte – dintre care unul era domiciliul propriu iar celălat un local de consum. Iar dacă această oportunitate lasă de dorit sau este inexistentă, consider că singurul gest onest pe care generalul Oprea îl poate face este să își ofere demisia șefului său direct, premierul Victor Ponta. Asta dacă uniforma plină de decorații a domnului general acoperă un militar adevărat, iar nu unul făcut la apelul bocancilor.

Eu am unele bănuieli în ceea ce privește reacția vicepremierului Oprea, dar poate că domnia sa mă va contrazice și, până la urmă, vom avea (în fine!) o demisie de onoare în guvernul Ponta.

Etichete:, , , , ,

2 comentarii pe “Declarație de presă: Onoarea militară cere o demisie de onoare!”

  1. harlau625 23 octombrie 2015 la 3:26 PM #

    Unde mai pui că uniforma domnului general doctor jurist cu 4 stele, este de general de justiție militară. Ce nu face omul pentru interesul național…!

    Apreciază

Trackback-uri/Pingback-uri

  1. Oprea trebuie oprit! | Radu Zlati - deputat de Gherla - 25 octombrie 2015

    […] alte articole pe aceeați temă: DECLARAȚIE DE PRESĂ: ONOAREA MILITARĂ CERE O DEMISIE DE ONOARE! […]

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: