Pentru ca să nu se mai repete!

Radu ZlatiTragedia recentă în care și-au găsit sfârșitul 27 dintre concetățenii noștri,  atrage atenția, pentru a nu știu câta oară, asupra unor deficiențe în funcționarea instituțiilor noastre, asupra unor abateri de la legislația în vigoare, dar și asupra unor slăbiciuni ale acestei legislații.

Funcționarea unor localuri fără autorizație, neîndeplinirea sarcinilor întocmai de către reprezentanți ai administrației locale sau ai unor instituții cu atribuții specifice, posibila eliberare a unor acte fără respectarea legii, bănuiala unor fapte de corupție, toate acestea sunt factori cât se poate de reali, iar nu ipotetici, factori care au făcut posibilă această tragedie. O tragedie care, prin impactul emoțional, a atins proporții naționale.

Îmi manifest întregul respect față de victime, compasiunea și solidaritatea față de familiile acestora. Sper că aceia aflați în aceste momente pe patul suferință vor găsi în ei și în ajutorul lui Dumnezeu puterea de a trece cu bine peste aceste grele momente ale vieții lor.

Dar nu vom plăti pe deplin obolul compasiunii și solidarității noastre față de victimele tragediei și faţă de familiile acestora, dacă nu vom face lumină asupra tuturor cauzelor care au dus la evenimentul din clubul ”Colectiv” și dacă nu vom lua toate măsurile care ne stau la îndemână pentru ca o astfel de tragedie, pe cât posibil, să nu se mai repete. Așa să ne ajute Dumnezeu!

Radu Zlati,

Deputat PNL

Etichete:, , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: