Reflectări în presă, săptămâna 1-7 februarie 2016

Radu Zlati

Monitorul de Cluj: Parlamentarii clujeni se întrec în promisiuni populiste (II)

Astfel, deputatul PNL Radu Zlati promovează inițiativele care vizează domeniul educației. “Am în vedere Legea învățământului. Sunt interesat de mersul legislativ al modificărilor propuse la legea siguranței în școli și voi depune mai multe amendamente la Codul Silvic. Interesul maxim este pentru legea electorală și tot ceea ce înseamnă reforma în învățământ”, spune Radu Zlati, deputat PNL.  

Ziar 15 minute: Dezbatere publică organizată de PNL pe tema educației

Organizația PNL Turda vă invită să participaţi, joi, 04.02.2016, începând cu ora 17:00, în Sala Mare a Primăriei Turda, la dezbaterea: “Propunerile Institutului de Științe ale Educaţiei privind modificarea programei de studiu pentru clasele V-VIII”. Precizăm că evenimentul îi va avea drept invitați pe deputații Radu Zlati și Adrian Nechita Oros, calitatea de amfitrion revenindu-i prof. univ. dr. Călin Felezeu, decanul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca.

Știrea Zilei: Zlati cere Ministerului Educatiei sa amane luarea unei decizii privitoare la planul-cadru pentru invatamantul gimnazial

Deputatul PNL Radu Zlati cere Ministerului Educatiei sa amane luarea unei decizii privitoare la planul-cadru pentru invatamantul gimnazial.

Agerpres: Declarație de presă Radu Zlati:’ Măsoară de zece ori și taie o singură dată’ – ceea ce nu a aflat (încă) Ministerul Educației Naționale

Atrag atentia ca întreaga discutie privitoare la dezvoltarea curriculara trebuie sa plece de la o discutie aprofundata asupra întregului cadru al dezvoltarii curriculare, asupra profilului pe care ar trebui sa îl aiba absolventul clasei a VIII-a sau cel care termina cursurile învatamântului obligatoriu.

Anchete online: Solicitare de urgență către Ministerul Educației

Solicit public MENCS sa amâne luarea unei decizii privitoare la planul-cadru pentru învatamântul gimnazial, luând în consideratie faptul ca în cadrul dezbaterii nationale (atât cât ea a fost organizata în perioada 23 decembrie 2015- 5 februarie 2016) variantele propuse de catre ISE au fost în foarte mare masura respinse de catre cadrele didactice’, afirma liberalul într-un comunicat remis, vineri, AGERPRES.

Turda News: Dezbatere la Turda pe tema noilor prevederi legislative din învățământ

La rândul său, Radu Zlati nu este de acord cu cele trei propuneri de plan cadru şi chiar îi acuza pe miniştri tehnocraţi că au început „să dea bâlbe”, referirile fiind făcute cu precădere la ministrul Adrian Curaj.

Ziarul 21: Programa de studiu pentru clasele V-VIII, luată în discuţie la Turda

La rândul său, Radu Zlati nu era de acord cu cele trei propuneri de plan cadru şi chiar îi acuza pe miniştri tehnocraţi că au început „să dea bâlbe”, referirile fiind făcute cu precădere la ministrul Adrian Curaj, de activitatea ca ministru a acestuia Radu Zlati asociind nerezolvarea problemelor cu doctoratele, planul cadru pentru gimnaziu şi lipsa de comunicare.

Etichete:, , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: