Reflectări în presă, săptămâna 8-14 februarie 2016

Radu ZlatiEdu Manager: Deputatul Radu Zlati cere Ministerului Educaţiei să amâne luarea unei decizii privitoare la planul-cadru pentru învăţământul gimnazial

Deputatul liberal arată că, în contextul în care la începutul săptămânii viitoare, Ministerul Educaţiei va trebui să îşi asume validarea din punct de vedere ştiinţific a proiectului revizuit de plan-cadru pentru clasele V-VIII, este solidar cu poziţia membrilor grupului de lucru de respingere a celor trei planuri-cadru elaborate de către IŞE şi supuse dezbaterii publice.

Radio Oltenia: Valeriu Zgonea – vizita oficiala in Georgia

Din delegația parlamentară fac parte deputații Natalia-Elena Intotero, vicepreşedinte al Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputaţilor, și Radu Zlati, membru al Grupului parlamentar de prietenie cu Georgia din Parlamentul României și al Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport a Camerei Deputaţilor.

România Liberă: Academicienii de securitate ai lui Oprea sunt plătiți ilegal

În ședința de plen din 18 martie 2015, deputatul UDMR Szabo Odon i-a atras atenția președintelui Valeriu Zgonea că amendamentul lui Radu Zlati dispăruse fără urmă. “În Comisia pentru învăţământ am dezbătut şi a trebuit să oferim un aviz pe acest material şi am realizat mai multe propuneri, care ar fi trebuit să fie regăsite, în raportul final, cel puţin la amendamente respinse, întrucât în plenul său Comisia de învăţământ a adoptat o serie de modificări care nici măcar nu au fost cuprinse în acest raport, nici ca amendamente admise, nici ca amendamente respinse”, a menționat deputatul. 

Cluj Manifest: Topul deputaților clujeni, după cheltuielile pe 2015

Cei mai “economi” parlamentari clujeni au fost, anul trecut, Adrian Gurzău și Radu Zlati.

Monitorul de Cluj: UDMR-iștii clujeni, PE O VORBĂ CU VONA GABOR în privința autonomiei teritoriale 

 “Când cineva din afară ne spune ce să facem nu cred că trebuie să luăm în serios declarațiile lui. Pentru că riscăm să escaladăm un conflict interetnic. Eu cred că acestea sunt declarații preelectorale”, a spus deputatul PNL Radu Zlati.

Etichete:, , , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: