Sondaj INSCOP aprilie 2016

orig

sursa: PS NEWS

Etichete:, , , , , , , ,

4 comentarii pe “Sondaj INSCOP aprilie 2016”

 1. pozeDECAT 10 aprilie 2016 la 6:54 PM #

  Ar fi interesant de vazut daca atacul direct al PNL (sau poate Blaga – Gorghiu doar) la dl. Tariceanu reflecta prabusirea PNL in sondaje, respectiv cresterea ALDE in aceeasi perioada noiembrie – martie. Doamna Gorghiu are un comportament din ce in ce mai apropiat de factura basista, banuiesc ca va trebui sa asociati serios acea scadere in sondaje de discursul public al dansei ce pare un fel de portavoce a dlui Blaga ce sta cuminte in spate ca sa scoata castanele cu mana dansei …

  Apreciază

  • Radu Zlati 10 aprilie 2016 la 10:03 PM #

   hm… greu de decelat.

   Apreciază

   • pozeDECAT 13 aprilie 2016 la 5:43 PM #

    posibil sa fiu subiectiv. Parerea mea despre dna Gorghiu este demult formulata, inca inainte de campania la alegerile trecute, spusa pe blog la @lilick:
    „ADRIAN spunea…
    1. Nu stiu care este rolul dlui Mihalache dar eu de cand am descoperit faptul ca are blog l-am vizitat. Curand mi-am dat seama ca e probabil un mitocan pentru ca nu raspunde niciodata. Daca ar avea sute de comentarii precum Varujan Vosganian poate ca as intelege ca nu pridideste. Asa ca nu ma intereseaza un astfel de personaj. In ultima vreme mi s-a pus capsa si pe Alina Gorghiu care are acelasi tip de atitudine mai ales ca lanseaza tot felul de teme frivole, subtirele pe principiul „tara arde si baba se piaptana” … dar deviez …
    2. Parerea mea am mai spus-o. Oprescu se dovedeste din zi ce trece un mitocan cu scoala ceea ce este inca si mai gretos decat un mitocan standard. As fi dezamagit dac PNL l-ar sustine in aberatiile pe care le produce. Eu am parerea stupida ca Varujan Vosganian ar fi un candidat perfect pentru Bucuresti.

    8 FEB. 2011, 21:41:00″

    Atunci sustineam ca a-l sustine pe Oprescu este ceva de neacceptat din partea PNL, cum ar zice azi dl. Quintus, „o injosire”. Care totusi s-a produs. Doamna Goghiu este o prezenta feminina draguta dar care o sa va macine imaginea grav pe zi ce trece pentru ca mie mi se pare o forma fara fond care pune din ce in ce mai mult accent pe forma, fapt ce, in consecinta, pune din ce in ce mai limpede in evidenta lipsa fondului. E doar o impresie subiectiva, constat insa de multe ori ca impresiile subiective pe care mi le formez despre unii oameni se confirma in timp.

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: