Hai la vot!

img_9077Este duminică. O zi binecuvântată vă doresc!
 
Nu vă spun mai mult, pentru că v-am tot spus în ultimele săptămâni de zile și nu numai.
Sunt membru PNL din 1990. Din acel an și până în prezent am pus ștampila, la alegerile parlamentare sau la locale, acolo unde știam că se găsesc candidații partidului meu. Acum este un caz de necesitate, poate, în mai mare măsură decât în alți ani electorali. Deci voi vota fără șovăire.
 
Nu am nici o îndoială să votez PNL. Avem nevoie în Parlament de un partid care să fim siguri că este de dreapta, că a încercat și încearcă să se reformeze, că este continuatorul unei tradiții curate de patriotism și voință politică în slujba neamului.
 
Știu, o să îmi replicați mulți și multe, la ceea ce tocmai am afirmat mai sus. Știu, PNL nu trece printr-o perioadă fastă. Dar dacă ce am spus despre PNL nu sunt adevărate, cum ați putea zice voi, atunci cărui partid se potrivesc?
 
Deci știind că nu votăm un partid perfect, și că nu votăm liste de îngeri, să ne încredințăm încă o dată, deplin conștienți că aceasta este unica cale de acțiune, voința noastră politică partidului acesta atât de încercat. Numai știind că am făcut totul pentru el, inclusiv dându-i votul, vom avea îndreptățirea morală să cerem partidului, să cerem liderilor PNL să facă, pentru țară, pentru partid și pentru oamenii partidului, mai mult decât au făcut până acum.
 
Deci haideți să votăm, cei ce ne pretindem a fi național-liberali, PNL.
 
#hailavot

Etichete:, ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: