PNL și PSD – lupta pentru București

Declarația de azi a președintelui PNL, Ludovic Orban:

… ultima decizie luată de Biroul Executiv al Partidului Național Liberal este aceea de soma conducerea PNL București să respecte strategia politică stabilită în forurile statutare ale Partidului Național Liberal și anume aceea de opoziție totală împotriva administrației PSD a Bucureștiului.

Am mandatat conducerea pe București, consilierii generali ai Partidului Național Liberal să nu participe la voturile de astăzi. Războiul din interiorul PSD-ului nu ne privește, populația a votat în majoritate pentru niște promisiuni electorale care au fost făcute de candidații PSD și care au fost încălcate sistematic de cei care au fost aleși, primar general și primari de sectoare, de către cei care au majoritatea în Consiliul General, iar poziția Partidului Național Liberal trebuie să fie foarte clară, de opoziție împotriva administrației PSD.

De asemenea, am luat decizia în Biroul Executiv ca Partidul Național Liberal să nu depună niciun candidat pentru funcția de viceprimar general, pentru că nu putem accepta sub nicio formă ca pe final de mandat , Partidul Național Liberal să participe în conducerea executivă a Primăriei, în condițiile în care se prefigurează un dezastru total al administrației Firea, al administrației PSD a Bucureștiului care și-a bătut joc de bucureșteni și care a călcat în picioare toate promisiunile care au fost făcute către bucureșteni.

De asemenea, am luat decizia că oricine nu respectă decizia Biroului Executiv va suporta consecințele statutare, adică se află în afara Partidului Național Liberal.

Etichete:, , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: