#dedataastavotez – simplă prostie sau recunoaștere publică?

Dacă de data asta votezi, dă-mi voie, domnule coleg de partid, să te întreb: ce făceai în decembrie 2016? 

Bonus: Cât de pafariști pot să fie cei care au imaginat această campanie de mobilizare la vot, legând un hastag altfel OK (dacă ar fi asumat de un cetățean neafiliat politic sau membru/simpatizant al unui partid recent înființat) de un membru (chiar lider!) PNL, și transmițând astfel, subliminal, idea că unii membrii PNL și-au boicotat partidul, nevotând la ultimele alegeri naționale? Chiar, cât? Cam tot atât de pafariști pe cât au fost cei care au jignit o întreagă generație cu lozinca ”decrețeii nu sunt cool”. Sau, mai ști, or fi aceeași?

 

Etichete:, ,

2 comentarii pe “#dedataastavotez – simplă prostie sau recunoaștere publică?”

 1. Ion Galit 6 martie 2019 la 6:27 PM #

  Stimate politician liberal, si de aceasta data va asteapta exact acelasi pericol… Dreapta dezbinata de prea multe orgolii ar putea sa piarda viitoarele alegeri legislative, in favoarea PSD. Daca va avea norocul sa castige totusi viitoarele alegeri, cu atat de multe orgolii, va urma o guvernare incoerenta si slaba, tensiunile sociale se vor agrava si pe acest fundal, PSD va reveni la guvernare. Incercati sa discutati in cadrul partidului despre o posibila strategie de unificare a dreptei, altfel ne lasati la mana PSD.
  Cu stima, un votant PNL!

  Apreciat de 1 persoană

  • Radu Zlati 6 martie 2019 la 8:43 PM #

   mă tem că aveți dreptate. Eu personal nu am uitat lecția CDR sau DA. De aceea îmi doresc ca PNL să obțină un scor atât de bun, încât (1) să poată forma o alianță la guvernare cu cât mai puțini aliați de conjunctură și (2) să poată realiza o unificare a dreptei. Din păcate asta ar însemna o unificare (de văzut cum, în ce condiții) cu ALDE și PMP, iar mie ambele partide mi se par extrem de toxice. Dar alții vor decide, eu sunt o voce din tribună.

   Apreciază

%d blogeri au apreciat: