PNL + USR = NO LOVE

USR, prin deja faimosul Andrei Caramitru, ne spune (nouă, liberalilor) că ar trebui să ne fie frică. Desigur, plecând de la numărul de semnături la Fără Penali (cam aduse din condei semnăturile alea, după cum s-a văzut, când cineva chiar s-a obosit să facă verificările necesare). Deci, din punctul de vedere al urmașului Anei Pauker, noi suntem dușmanii. Nu este clar – după ce căștigă alegerile doar ne împușcă, sau ne rezervă ceva mai rău?

Pe de altă parte, îm context de război electoral, se aplică principiul bellum omnium contra omnes (sau, mai neaoș, pe ei, pe mama lor!), competitorii nu au mamă, nu au tată. Asta o știe și buldogul, Vasile Blaga.

Ce rezultă de aici? O campanie urâtă, urâtă. Trebuie musai sau un acord de non-atac între partidele de opoziție (un astfel de acord sigur nu va fi respectat pe online, fie să facem rost, cu toții, de cantități uriașe de pomadă. Nu de altceva dar chiar camaradul Caramitru va trebui să observe, după alegerile europarlamentare, că dușmanul este, de fapt, doar PSD.

Etichete:, , ,

4 comentarii pe “PNL + USR = NO LOVE”

 1. pozeDECAT 1 aprilie 2019 la 11:28 AM #

  Mi-a placut nespus aia cu „cartea de vizita” … Adica zice unul care a fost in internationala socialista si care s-a sucit in PPE si care acum e intr-un partid care a fost in mod corect in ALDE si care s-a sucit pe nepusa masa tot in PPE. Mai ramane sa-i zica lui Orban: „Ludovicule, esti cel mai bun!” si intelegem imediat cum e cu intorsul cartilor de vizita in razboiul electoral. Pana o sa ajunga sa faca bellum omnium contra omnes intr-un omnibus cat sa-i cuprinda electoratul …

  Apreciază

 2. pozeDECAT 1 aprilie 2019 la 11:11 PM #

  … nu puteam rata jocul de cuvinte … Altfel, nu cred ca exagerez cu nimic, mai ales daca remarcati din nou componenta listei PNL pentru europarlamentare, zona eligibila. Eu de aceea cred ca macar in soapta si tot a zis Blaga deja pe undeva, macar asa de antrenament: „Ludovic esti cel mai bun!”

  Apreciază

  • Radu Zlati 1 aprilie 2019 la 11:39 PM #

   cu siguranță cei de la fostul PDL au admirat capacitatea de negociere a președintelui PNL.

   Apreciază

%d blogeri au apreciat: