… și USR de grija altuia!

Domnul Bulai este, conform CV-ului depus la Camera Deputaților, unul dintre cei mai școliți parlamentari. Cu toate acestea același domn peseverează în a avea ieșiri publice anti-PNL de o prostie care, dacă nu e naturală atunci e dobândită.

Mai ieri, domnul Bulai se mândrea în social media cu marea reușită a USR de a inflența APCE pe domeniul Justiției – probabil prin mentalism, deoarece USR nu avea la acel moment reprezentanți în APCE. De fapt reușita era a Partidului Național Liberal, dar domnul Bulai umbla după pene de păun de furat, pe care să și le pună panaș.

De curând, un nou atac la PNL, mai concret la președintele acestuia, Ludovic Orban. Conform domnului Bulai

PNL este condus de un fost ministru al Transporturilor care nu a făcut mai nimic bun în vremea mandatului său” (aici)

Desigur, dacă ar fi facut o minimă documentare, ar fi aflat că domnul Orban are, totuși, vreo 70 de km de autostradă finalizați in perioada mandatului său. Puțin, să recunoaștem. Dar infinit mai mulți decât cei zero kilometri ai guvernului Cioloș, un domn considerat destul de bun de către domnul Bulai și comilitonii domniei sale, pentru a le deschide lista la europarlamentare. I rest my case.

PS Să mai adaug că, în acest an, domnul Bulai a reușit să fie cooptat în APCE. În ce grup parlamentar? În ALDE – ați sesizat ironia momentului?

PS1 de fapt domnul Bulai este supărat pe noi pentru că nu i-am întrebat si pe useriști când am scris moțiunea la adresa ministrului transporturilor sau când am dat startul campaniei pentru Autostrada Moldova. Da, recunoaștem. Ce să faci, nu se învârte lumea în jurul USR, chiar dacă celor din USR nu le convine acest fapt.

Reclame

Etichete:, , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: