pesurse.com: Cristian Preda îşi bate joc de Emil Boc! Îl vrea iar primar :)

Europarlamentarul PDL Cristian Preda îl ia la mişto pe preşedintele PDL. El crede nici mai mult nici mai puţin că Emil Boc ar fi cel mai bun candidat al PDL pentru Primăria Cluj-Napoca. Începe cu o avertizare… şi termină apoi în miştocăreală.

Emil Boc e liber să aleagă ce cale vrea. Departe de mine gândul să spun că n-ar trebui să candideze dacă asta doreşte şi aşa îşi vede viitorul politic în Convenţia Naţională din mai. Îţi va face o evaluare, cum anume se poziţionează. Evident că nu pot să fac eu un calcul pentru domnia sa. Avem nevoie de un candidat foarte serios la Primăria Clujului în 2012 şi e o competiţie importantă acolo. Dacă Alain Juppe (fost premier al Franţei), după ce a fost prim ministru, s-a putut duce la primăria din Bordeaux, pentru a reveni apoi în Guvern, de ce nu, n-o să fim noi mai cu moţ decât franţujii.„, susţine europarlamentarul PDL.
Apoi nu se mai poate abţine şi râde pe faţă de actualul premier: „Cred că PDL va avea nevoie de Emil Boc, şi cred că trebuie să-l ajutăm. În momentul în care prefigurez o asemenea variantă, cred că-i dau o mână de ajutor premierului. Voi face campanie pentru el dacă se va duce la Cluj şi dacă, bineînţeles, va dori acest lucru.”

Etichete:, , ,

Un comentariu pe “pesurse.com: Cristian Preda îşi bate joc de Emil Boc! Îl vrea iar primar :)”

  1. Vali 4 martie 2011 la 9:43 AM #

    Asta e asa… Ca intre elite! Preda nu isi da seama ca daca Boc nu ar fi fost ceea ce este (adica omul de paie al matrozului) in VECI mu ar fi prons mandat la PDL?

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: