pesurse.com: Cristian Diaconescu luat la ochi de Udrea

UPDATE: Prin UNPR umblă voba că e o acţiune rin care se doreşte compromiterea lui C.Diaconescu care în eventualitatea unei căderi a guvernului sau a unei noi remanieri ar putea prelua iar portofoliul externelor. E o acţiune preventivă de apărare a lui Teodor Baconschi.

Războiul mocneşte în cadrul Coaliţiei. Mai nou… oamenii Elenei Udrea dau atac la UNPR şi nu la oricine – la Cristian Diaconescu, omul care are probabil cea mai bună imagine dintre toţi liderii UNPR (adică nu e implicat în nici un scandal cu furăciuni). Ca atare… oficina ministrului Dezvoltării şi Turismului primeşte ordin să tragă în liderul UNPR – cică ar fi o gaură de peste 1 milion de EURO în Bugetul MAE din perioada în care a fost condus de Cristian Diaconescu.

Nu-i vorba de suma sau de fapte… pentru că acestea au fost consemnate corect de Curtea de Conturi în raportul pe 2009, dar să îl acuzi pe titularul postului de matrapazlâcuri îmi pare cel puţin o mârlănie. Banii nu au fost furaţi, ci doar cheltuiţi altfel decât spun regulile contabile.
În plan politic altul e şmenul. Cei de la PDL le arată pisica partenerilor de guvernare, care în ultimul timp au cam tot cerut una alta şi chiar speră să mai primească unul sau două locuri în Guvern.

Etichete:, , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: