Crin Antonescu – discurs la Congresul PC, 3.04.2011

Etichete:, , ,

2 comentarii pe “Crin Antonescu – discurs la Congresul PC, 3.04.2011”

 1. irina 11 aprilie 2011 la 10:31 AM #

  Din pacate,continuatzi sa facetzi aceleasi greseli pe care le-atzi facut si pana acum,adica, in teritoriu alegetzxi infunctzii de conducere indivizi fara credibilitate,cu un profil moral indoielnic,care sunt preocupatzi mai mult de confortul lor material,social, etc.si mult mai putzin de o strategie benefica partidului.Cred ca este momentul in care,chiar trebuie sa facetzi o selectaie riguroasa a oamenilor care sa lupte cu dedicatzie ptr. partidul pe care il reprezinta,altminteri,ramane pdl-ul si e vai si amar!!!!!!!!!

  Apreciază

 2. Gondolin 11 aprilie 2011 la 12:59 PM #

  de acord cu dvstra in buna masura. Dar:
  1. avem o baza de selectie restransa (ideea atragerii unor segmente ale societatii covile in cadrul partidului, idee generoasa promovata de Antonescu, nu a fost tocmai bine implementata in teritoriu)
  2. atat vreme cat numirile sunt politice, expertiza profesionala este importanta dar nu intotdeauna esentiala
  3. in ce priveste functiile din cadrul partidului (ele deseoni consoneaza cu candidaturi pentru functii adminsitrative sau reprezentative la nivel national) acolo conteaza voturile membrilor de partid. Ori, in ceea ce priveste obtinerea acestor voturi, nu intotdeauna ea este orientata inspre cei mai meritorii din punctul dvstra de vedere. Inlauntrul unei organizatii precum structura unui partid, criteriile de promovare nu sunt neaparat cele enumerate de dvstra. Din pacate sau din fericire… N-as putea sa ma pronunt fara riscul de a gresi.

  Apreciază

%d blogeri au apreciat: