Ponta susţine că Toma s-a înscris în UNPR pentru bani

Preşedintele PSD Victor Ponta spune că PDL foloseşte în continuare şantajul cu dosare penale şi banii ca „arme” pentru a ademeni parlamentari în arcul puterii, afirmând despre Ion Toma, care s-a afiliat UNPR, că a aflat după ce a plecat din PSD că avea foarte multe contracte cu statul.

„În ceea ce-l priveşte pe domnul Toma, nu m-am îndoit că PDL are în continuare cele două arme – şantajul cu dosare penale şi arma banilor. Am aflat, după ce domnul Toma a plecat de la noi, că era unul din oamenii care aveau foarte multe contracte cu instituţiile statului„, a spus Victor Ponta, întrebat cum comentează faptul că opoziţia a pierdut majoritatea în Senat la câteva ore după ce tocmai o câştigase prin plecarea lui Şerban Rădulescu din PDL.

Ponta a adăugat că oricum USL nu avea majoritatea în Senat, deoarece senatorul Cătălin Voicu se află în continuare în arest preventiv şi nu se putea conta pe el la vot.

Senatorul PDL, Şerban Rădulescu, a anunţat luni în plenul Senatului că părăseşte grupul parlamentar al PDL şi devine parlamentar neafiliat ce va activa ca independent, iar plecarea sa a schimbat raportul de forţe întrucât opoziţia a devenit majoritară.

Cu toate acestea, la scurt timp, fostul senator PSD Ion Toma s-a înscris în Uniunea Naţională pentru Progresul României, astfel că puterea a recâştigat majoritatea în Senat.

sursa: Realitatea

Etichete:, , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: