USL protestează faţă de menţinerea doamnei Rodica Culcer la TVR prin cumulul pensiei cu salariul

Uniunea Social Liberală atrage atenţia asupra abuzului care are loc la TVR, în contextul în care doamna Rodica Culcer şi-a păstrat calitatea de angajat, deşi a atins vârsta legală de pensionare. Este o sfidare la adresa zecilor de mii de pensionari care au fost nevoiți să își reducă veniturile din cauza măsurii de interzicere a cumulului pensie-salariu.

În acest moment, doamna Culcer încasează din bani publici şi pensie şi un salariu deloc mic de la TVR. Aceasta continuă să ocupe un post de conducere la TVR, deşi nici măcar nu a susţinut un concurs.

USL consideră că, în contextul discursului despre austeritate, doamna Culcer beneficiază de un tratament preferenţial aplicat unui servant al actualei puteri. Acest privilegiu oferit doamnei Rodica Culcer, prin încălcarea legii, vine pe fondul problemelor financiare cu care se confruntă SRTV, nevoită să-şi reducă cheltuielile.

În condiţiile în care mii de români simpli au fost obligaţi să aleagă între pensie şi salariu, PDL o transformă pe doamna Rodica Culcer într-un super-cetăţean, situat deasupra legii. Aceasta este ţinută în braţe de PDL pentru a asigura echidistanţa informaţiilor care preaslăvesc actuala putere şi corecta informare a populaţiei în legătură cu tăierea salariilor, îngheţarea pensiilor, creşterea preţurilor şi alte realizări ale Guvernului Băsescu-Boc.

USL solicită Directorului general al Televiziunii Publice, domnul Alexandru Lăzescu, precum şi PDL, care patronează TVR, să reintre în legalitate şi să manifeste respect pentru români. Dacă doamna Rodica Culcer nu poate face faţă creşterii preţurilor şi nu îşi poate asigura un trai decent din pensie, atunci poate profesa în mediul privat.

Reclame

Etichete:, , , ,

2 comentarii pe “USL protestează faţă de menţinerea doamnei Rodica Culcer la TVR prin cumulul pensiei cu salariul”

 1. Radu Puscariu 8 iulie 2011 la 2:03 PM #

  pensie militara,grad inalt………

  Apreciază

  • Gondolin 8 iulie 2011 la 2:07 PM #

   agent acoperit? Cre ca la astia si pensia este „acoperita” 😛

   Apreciază

%d blogeri au apreciat asta: