Ponta: USL va sprijini în totalitate guvernarea pentru îndeplinirea obiectivelor UE

USL va sprijini orice fel de măsură pe care o propune Comisia Europeană şi va susţine „în totalitate” formaţiunile de la guvernare pentru îndeplinirea obiectivelor asumate cu UE, a declarat astăzi, liderul PSD, Victor Ponta.

În opinia preşedintelui social-democrat Raportul pe MCV nu aduce „nimic nou”.

„Noi tot punem instituţii şi reglementări, dar rezultatele aşa cum spune şi CE sunt sublime, dar lipsesc cu desăvârşire. Nu ştiu, nu pot eu să mă pronunţ. În mod sigur, cei de la guvernare au toate instrumentele. Noi îi vom sprijini în totalitate pentru îndeplinirea obiectivelor UE”, a afirmat Victor Ponta la RFI.

În privinţa criticilor din Raport formulate la adresa Parlamentului, Ponta apreciază că nu este nimic nou deşi, „de data asta e foarte greu să mai dai vina pe opoziţie”.

„Majoritatea parlamentară aparţine Puterii şi nu ştiu dacă o să înţeleagă serios această critică sau nu. Sper să se întâmple lucrurile pe care şi le doreşte şi Comisia. Îmi doresc în egală măsură să avem decizii ale instanţei, să avem mai multă eficienţă în lupta anti-corupţie şi USL politic va sprijini orice fel de măsură pe care o propune Comisia Europeană”, a spus Ponta, la RFI.

Liderul PSD mai spune că ar fi bine pentru România ca în 2012 să fie eliminat MCV, însă apreciază că au fost instituite multe mecanisme, atât interne cât şi externe, însă rezultatele se aşteaptă în continuare.

sursa: EVZ.ro

Etichete:, , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: