Sondajele PSD si PNL se contrazic la Timisoara

Rezultatele sondajelor realizate de PNL si PSD Timisoara se contrazic, fapt care ar putea crea tensiuni serioase in filiala locala a USL. Rezultatele anuntate joi de PSD le contrazic pe cele comunicate saptamana trecuta de PNL.

Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, potential candidat la primaria Timisoara din partea USL, anunta ca rezultatele sondajului Gallup arata ca are 11 procente in fata actualului edil al orasului, Gheorghe Ciuhandu, informeaza Timis Online.

Insa rezultatele sondajului realizat de PSD arata ca Ciuhandu este in continuare pe primul loc, acesta fiind secondat de Nicolae Robu, Sorin Grindeanu – PSD si Maria Grapini PC.

Liderul PSD Timisoara, Sorin Grindeanu, a afirmat ca filiala pe care o conduce este pe primul loc in privinta optiunilor de vot, la o diferenta „foarte mica” in fata PNL, care ocupa locul secund.  „Scorul celor doua partide inseamna o victorie zdrobitoare a USL asupra PDL. PDL, practic, nu se apropie nici la 25 de procente de USL. PDL a atins un minim istoric, practic, nici nu exista”, a proclamat Grindeanu.

sursa: Ziare.com

Etichete:, , , , , , , , ,

2 comentarii pe “Sondajele PSD si PNL se contrazic la Timisoara”

 1. Panaitescu Ecaterina-Luciana 28 iulie 2011 la 9:29 PM #

  Daca PDL are 25% in Timisoara este destul de trist si in nici un caz nu poti afirma ca nu exista..Imbatatul cu apa rece este un simptom grav in fata unui dusman ca PDL.Desi sunt tot romani eu ii percep ca pe niste dusmani.Destul de trist.

  Apreciază

  • Gondolin 28 iulie 2011 la 9:47 PM #

   in timisoara (si in general in Transilvania) exista o anumita tendinta anti-FSN (anti-PSD) care a fost confiscata de catre PDL. Desigur, liderii PDL sunt „vinovati” ca au folosit in mod nepermis aceasta cale (dar exista in politica mijloace nepermise?) Desigur, populatia care, din ignoranta sau alte ratiuni, s-a lasat manipulata astfel de catre PDL este si ea vinovata. Dra nu este opozitia cumva si ea de vina ca nu a smuls inca valul de pe aceasta minciuna ordinara?

   Apreciază

%d blogeri au apreciat: