Comunicat de presa PNL: raspuns UNPR (9 august 2011)

Constatăm că în ultima vreme formațiunea trădătorilor, autointitulată UNPR, copiind comportamentul politic al PDL, a fost cuprinsă de agitație și dorește să iasă din anonimat prin tot felul de atacuri și diversiuni la adresa Partidului Național Liberal.

Putem înțelege faptul că scorul sub marja de eroare din sondajele de opinie a generat panică în rândul „armatei de strânsură” a generalului Oprea, putem înțelege și că acestui partiduleț de buzunar îi lipsește exercițiul comunicării publice, dar UNPR nu are nici căderea politică, și cu atât mai puțin pe cea morală de a face comentarii despre niciunul dintre liderii opoziției.

Partidul Național Liberal consideră extrem de grav faptul că un partid aflat la guvernare, fie el și creat artificial și ilegitim, manifestă atâta inconștiență și iresponsabilitate în fața agravării crizei economice globale și se ocupă să dea președintelui PNL replici de o joasă calitate a limbajului și de o uluitoare superficialitate politică. Poate că domnii de la UNPR ar trebui să se reprofileze, dat fiind că au serioase limite de înțelegere a politicii, și vor dispărea curând de pe scena parlamentară, unde au pătruns, de altfel, prin impostură.

09.08.2011                           Departamentul de Analiză Politică și Comunicare

Etichete:, , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: