Preşedintele PDL Segarcea a demisionat din partid şi s-a înscris în PNL

Preşedintele organizaţiei PDL din oraşul Segarcea, Petre Pantalia, a demisionat din partid, precum şi din funcţia de consilier local democrat-liberal din respectiva localitate şi s-a înscris în PNL, partid din partea căruia doreşte să candideze la funcţia de primar la alegerile locale din 2012. 

Pantalia, care a fost membru PDL timp de aproape 17 ani, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la sediulPNL din Craiova, că a demisionat din partid din cauza lipsei de colaborare a membrilor conducerii organizaţiei democrat-liberale Dolj, care ‘refuză să şi răspundă la telefon’, dând ca exemplu, în primul rând, pe secretarul general al PDL Dolj, Ştefan Stoica.

‘Mai puţin preşedintele PDL Dolj, domnul Radu Berceanu, care nu poate fi deranjat pentru orice, aproape toţi din conducerea organizaţiei, începând cu secretarul general Ştefan Stoica, nu au răspuns la telefon. Nu numai că nu răspund la telefon, dar nici nu se deplasează atunci când există probleme ale organizaţiei. Cu opt luni înainte de alegerile locale, noi nu ştim absolut nimic din ceea ce se întâmplă la nivelul organizaţiei judeţene. Am anunţat autosuspendarea mea din funcţie, încercând să se deplaseze să lămurim situaţia şi colaborarea, dar nimeni nu a făcut niciun gest’, a spus Pantalia.

Acesta a mai spus că înţelege că în PDL Dolj există o competiţie între Radu Berceanu şi Gelu Vişan, ‘dar ce legătură are competiţia la vârf cu activitatea partidului în teritoriu’. ‘Considerăm că pentru a schimba ceva în Segarcea trebuie să câştigăm primăria şi singurul partid care poate face ceva este PNL. Am fost membru PDL, de 17 ani, şi cel puţin 14 ani am avut funcţii de conducere. Nu mi-a fost uşor să plec din acest partid, dar nici nu pot să stau şi să privesc cum alţii vor să facă treabă, iar cei din PDL nu ne dau nici măcar un semn că mai există’, a spus Pantalia.

Secretarul general al PDL Dolj, Ştefan Stoica, nu a putut fin contactat pentru un punct de vedere în acest caz. AGERPRES

Etichete:, , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: