Agerpres – Dan Cristian Popescu, candidatul PNL pentru sondajele de la sectorul 2

Partidul Naţional Liberal (PNL) l-a desemnat pe Dan Cristian Popescu pentru a fi candidatul formaţiunii la funcţia de primar al sectorului 2 din Bucureşti.

Potrivit unui comunicat de presă remis luni AGERPRES de PNL filial sector 2, Popescu a fost desemnat de liberali pentru a apărea în sondajul de opinie ce va fi efectuat de Uniunea Social Liberală (USL). ‘Sondajul de opinie va fi efectuat pentru a testa cel mai bine poziţionat candidat în rândul electoratului din sectorul 2, pentru desemnarea candidatului USL la funcţia de primar al acestui sector’, se arată în comunicat.

Dan Cristian Popescu are 35 ani şi din iunie 2010 este preşedinte al organizaţiei PNL Filiala Sector 2. El s-a născut la Bucureşti, este fiul unui cunoscut matematician român, este căsătorit şi are un băieţel de trei ani. A absolvit Facultatea de Matematică şi Informatică, Universitatea din Bucureşti şi a urmat mai multe cursuri de pregătire şi formare profesională, iar în anul 2000, la George Washington University, Washington D.C., SUA, a obţinut diploma de studii postuniversitare avansate în ştiinţe politice, relaţii internaţionale şi administraţie publică.

Potrivit comunicatului de presă, Popescu este om de afaceri de succes în domeniul publicităţii şi a considerat necesar să se dedice mai mult comunităţii din care provine, ‘punând în slujba cetăţenilor şi locuitorilor din sectorul 2 al Capitalei spiritul managerial şi experienţa acumulată în mediul de afaceri’.

Etichete:, , , , ,

2 comentarii pe “Agerpres – Dan Cristian Popescu, candidatul PNL pentru sondajele de la sectorul 2”

 1. Maria Igiescu 22 noiembrie 2011 la 8:35 AM #

  Cine in ROMANIA, STAT TICALOSIT, ANCHETEAZA MAFIA NATIONALA a HOTILOR de CASE, sau macar cea din Ps2, a SINISTREI *SECATURI **PENALE ,ONTANU NECULAI, ascunsa-n ŢOALELE de PS2, de Gl/ MapN, de S.gl/ UnpPROGRESUL Romaniei STATULUI TICALOSIT? Cine OPESTE SECATURA, cu care, NOI TOTI riscam sa ne trezim c-ajunge-n fruntea capitalei, daca nu chiar a Tarii, cum pohteste:

  – ONTANU NECULAI care mentine NELEGAL CONSTITUITE As- tii de propr cu NULE PJ, ca cea a Sc.B, Bl.102 D din Sos. Iancului nr. 41 Bucuresti(Ds. 27/1999 Js2), in care- s proprietara si locuiesc.
  – ONTANU NECULAI, din a carui PORUNCA, protejatii lui, doi complici care- o faceau NELEGAL pe presed- Pontelli V/ap.55(NEALES) si pe adm-IONESCU M/ap.75, „COLECTORI” ai INTRETINERII, care dupa ce :
  .nu mi-au scos de la intretinere fiica, pentru a treia oara bursiera/ CE,studenta-ntreg anul univ/1999-2000-n strainatate (acum cu doctorat in strainatate), pentruca nu le-am spus lor adresa unde studia.
  . au refuzat primirea direct/postal a intretinerii, pe care-n
  urma multelor reclamatii au primit-o/ postal,retrimisa cu noua cheltuiala
  . din nou au refuzat SAPTE LUNI primirea direct/postal a intretinerii,pe care la fel cu prima oara,in urma multelor reclamatii au primit-o/ postal,retrimisa cu noua cheltuiala,
  m-au dat-n judecata cu NULITATILE de ORDINE PUBLICA, Actiunea semnata FARA DREPT ca presed. de NEALSUL Pontelli V/ap.55 si IMPUTERNICIREA FARA SEMNATURA LEGALIZATA cu care, complicele IONESCU M/ap.75 FARA STUDII JURIDICE, a depus-o si sustinut-o-n Ds. 6780/2001 Js2, obtinand de la SINISTRA SECATURA PENALA-n ŢOALE jud-or al STATULUI TICALOSIT/ Gavrilescu Sultanica,acum cu PENSIE BABANA de la CSM,la UNICUL TERMEN,FARA DOVEZI, in LIPSA mea citata „pe gard”/afisare, OBLIGAREA mea la ACHITAREA INEXISTENTELOR RESTANTE si PENALITATI pretinse de cei doi impostori, pe care IONESCU M/ap.75 le MAJOREAZA si azi, in asteptarea clientului caruia sa- i „vanda datoria” cu care sa pentru LICITATII TRUCATE; nici azi Reteaua SECATURILOR PENALE-n ŢOALE de jud-i ai STATULUI TICALOSIT, in frunte cu HARABAGIU Lizeta,acum PROMOVATA de CSM la CAB cu PRIVILEGII si mai BABANE, in HAITA INFRACTIONALA cu notarul IONESCU Marina/BNP-sos. Iancului nr.12 (acoperita de MANESCU V/ UNNPR), NU s-au pronuntat asupra NULITATILOR de ORDINE PUBLICA sus- aratate si a altora.
  – ONTANU NECULAI din a carui PORUNCA, protejatul lui-IONESCU M/ap.75 ajuns vicele NELEGAL CONSTITUITEI As- tii de propr cu NULA PJ- Ds. 27/1999 Js2, cu noul complice care- o face pe adm- DUMITRU Cristian/ ap.60 REFUZA iar de la 26.02.2010 primirea direct/postal a intretinerii, ma AMENINTA si CALOMNIAZA la AVIZIER, ca DATORNICA de RESTANTE si PENALITATI INEXISTENTE, in asteptarea clientului caruia sa- i „vanda datoria” pentru LICITATII TRUCATE, poate chiar Sef sector 2 Politie/ABABEI Stefan Roberto, caruia probabil i s-a deschis pohta pentru ap-ul meu/(nr90)/ 4cam,, dupa ce inaintea lui NICA Dan/MAI ce i-a dat cu FALS MOTIV ap/3cam-n „buricul” capitalei,numitul ONTANU Neculai i-a dat locuinta SOCIALA… ANL!!! ap/2cam (http://www. ziare.com/stiri/ancheta/cum-a-impartit-dan-nica-apartamente-amicilor-din-politie-931637), Sef sector 2 Politie/ABABEI Stefan Roberto,care-n fata plangerilor mele- mi spune ca n-are parghii legale, !!!???
  – ONTANU NECULAI care cu BANDA de TALHARI LEMNARU Cristian/dir. gl.ADPs.2, BARSAN Mihai/sef CDP-ADP s2 (cu DOI SALARIATI),DOBRILA Aurel/dir.gl PC s. 2 ,CIOBANU Liviu/sef OP-PCs2(cu DOI POLITISTI),CIUCLEA Ilie Ionel/dir.gl SC SUPERCOM SA,ZAINEA Marin/dir. RIDICARI SC SUPERCOM SA ( cu TREI LUCRATORI, intre care SOFERUL) mi-a FURAT/8.03.2010 MASINA/B 24 FTL la zi cu impozitul si ingrijirea, cu rezervorul plin si bateria- n garantie, din PARCAJUL RESEDINTA- 4/P1 afernt Bl.102 D din Sos. Iancului nr. 41 Bucuresti, la zi cu taxa, contractul si autorizatia.

  http://dexonline.ro/definitie:
  *SECATURA, s. f. 1. Om de nimic, neserios, netrebnic.
  **PENAL, adj.Care are un caracter represiv, care se ocupă de infracțiuni

  Apreciază

 2. Maria Igiescu 22 noiembrie 2011 la 8:38 AM #

  De ZECE ANI fac in ZADAR plangeri si actiuni la ”ŞORICII”/MAI si la
  „R€T€L€L€ MAFIOT€ din randul MAGI$TRATILOR ”(MJ Predoiu MC-n CSM/ 8.01.09)!!??…jandarmii lui IGAŞ Traian/MAI m-au batut si mi-au rupt pancarta, cand i-am cerut AUDIENTA si la 7.06.11, iar KOVESI Laura/ PICCJ,cand i-am cerut AUDIENTA cu pancarta si la 7.11.11, si-a BATUT JOC zicandu- mi sa-i scriu iar!

  Apreciază

%d blogeri au apreciat: