Teodor Paleologu dat afară din PDL? (pesurse.ro)

Informaţia circulă de câteva zile printre aleşii PDL. Se spune că şefii PDL sunt cam supăraţi pe vicepreşedintele PDL după felul în care acesta a pus prpblema prezenţei Regelui Mihai I în Parlament şi apoi în declaraţiilor publice ulterioare.

Picătura care ar fi umplut paharul au fostdeclaraţiileurmătoare:”Cred ca respectul fata de monarhie si fata de regele Mihai e o chestiune de igiena. Domnule, vrei sa te speli pe dinti? Vrei sa faci baie? Vrem sa fim niste imputiti, asta e. E o chestiune de igiena sociala… Loialitatea mea fata de presedinte si de PDL nu ma va face sa spun ca 2+2 fac 5″, a declarat deputatul PDL Theodor Paleologu, la Realitatea Net Live.

Problema ar putea fi discută mâine în cadrul BPN al PDL. Sunt destui cei care spun că i s-ar putea pune în vedere ca în viitor dacă are astfel de iniţiative să le anunţe şi să le discute înainte în cadrul partidului şi nu să pună partidul în situaţii limită (ex. cel de la decizia Parlamentului de a-l chema pe fostul suveran în plenul celor două camere reunite).

NU este exclusă… susţine un alt vicepreşedinte al PDL şi o acţiune mai fermă a partidului: „îi dăm o sancţiune şi dacă mai măcăne îl dăm afară. Dacă vrea regi şi regine să meargă la PNL că acolo au un şef monarhist. Noi avem preşedinte şi ne ajunge!”, a declarat acesta pentru pesurse.ro

Etichete:, , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: