Agerpres – Mariana Câmpeanu (PNL): Scăderea CAS şi creşterea salariului minim ar contribui la relansarea economică

Scăderea CAS şi creşterea salariului minim la 800 de lei ar contribui la creşterea consumului şi la relansarea economică, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Buzău, vicepreşedintele PNL deputatul Mariana Câmpeanu.

”Problema numărul unu a României în acest moment este aceea a locurilor de muncă, din statisticile oficiale rezultă că din 2009 şi până în prezent au dispărut 760.000 de locuri de muncă, iar rata şomajului este tot timpul în scădere, dar nu s-au creat noi locuri de muncă”, a mai spus Mariana Câmpeanu.

Aceasta susţine că ”scăderea procentului de contribuţie a salariatului concomitent cu creşterea salariului minim la 800 de lei vor aduce mai mulţi bani la buget şi vor contribui la creşterea puterii de cumpărare”. ”Creşterea consumului, la rândul său, va asigura relansarea economică şi va conduce la crearea de noi locuri de muncă”, a arătat vicepreşedintele PNL.

Etichete:, , , , , , , , ,

Un comentariu pe “Agerpres – Mariana Câmpeanu (PNL): Scăderea CAS şi creşterea salariului minim ar contribui la relansarea economică”

 1. Anghel Gheorghe 6 octombrie 2011 la 7:44 PM #

  Dacă se vrea ,se poate…..Dar cine are interesul dintre cei care conduc azi România? Au interese pentru ei.nicidecum pentru cei cărora le sunt datori să le asigure un trai decent şi nu la limita subzistenței. Să vină mai repede alegerile,pentru ca poporul să aleagă U.S.L. cea mai viabilă opțiune a electoratului român,indiferent de opțiunile oferite de alte formațiuni politice.
  Trebuie lucrat la conștientizarea cetățenilor mai ales a celor din mediul rural pentru a cunoaşte ce se va întâmpla dacă nu vor vota U.S.L.
  Ne vom întoarce cu 22 de ani de acolo de unde am plecat dar cu mult mai rău.Sub masca democrației şi pluripartidismului se va ajunge la statul totalitar dictatorial,unde se va trăi cu mult mai rău ca pe timpul fostului regim Ceaușescian.
  Sperăm că bunul Dumnezeu ne va apăra de acest scenariu.

  Apreciază

%d blogeri au apreciat: