Agerpres – Daniel Constantin neagă informaţiile potrivit cărora mai multe filiale PC ar ameninţa cu demisii

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a infirmat, vineri, pe blogul personal, unele informaţii apărute în mass-media, potrivit cărora mai multe filiale ale formaţiunii conservatoare ar ameninţa cu demisii.

‘Oameni buni, dacă cineva din opoziţie vrea să dezerteze nu merge înainte de alegeri la un partid care a nenorocit milioane de români. Au încercat câţiva, dar s-au lovit de furia oamenilor, care le-au arătat că vor fi judecaţi ca făcând parte din ‘gaşca’ care a tăiat pensii şi salarii, a crescut TVA şi a falimentat sute de mii de companii private. (…) Sfatul meu către aceştia este să încerce în altă parte dacă vor să destabilizeze USL. Prin Partidul Conservator nu se poate’, a afirmat Daniel Constantin.

El a adăugat că actuala putere ‘face mai multă propagandă decât guvernare’ în încercarea de a destabiliza USL. ‘Sunt convins mai mult ca oricând că USL este câştigător şi din ce în ce mai mult o ameninţare pentru regimul Băsescu-Oprea! Alegerile se apropie şi teama creşte. Eşecurile guvernării vor ajunge la judecata poporului care l-a părăsit pe Băsescu. Odată cu acestea şi faptele mai puţin constituţionale duse la excelenţă de aceşti oameni. Din acest motiv, atacurile încep să devină disperate şi din ce în ce mai puţin credibile! (…) Astăzi ţinta diversiunii este PC’, a afirmat liderul conservatorilor, într-o postare pe blogul personal.

Daniel Constantin a mai spus că obiectivul PC la alegerile din 2012 este acela de a lupta împreună cu PNL şi PSD ‘pentru schimbarea unui regim care tinde să devină totalitar’.

Etichete:, , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: