Ziare.com – Surse: Lazaroiu negociaza sa aduca parlamentari de la PSD la UNPR

Fostul ministru al Muncii, Sebastian Lazaroiu, poarta negocieri cu tripleta social democrata de la Cluj, Ioan Rus, Vasile Dancu si Vasile Puscas, pentru a obtine ajutor sa convinga 20 de parlamentari ai PSD sa treaca la UNPR, au declarat surse uneperiste pentru Ziare.com.

Fostul consilier prezidential a avut cuvinte de lauda pentru cei din UNPR, iar intr-un interviu acordat Ziare.com acesta a declarat ca Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei se contureaza ca un proiect responsabil de centru – stanga.

„UNPR se contureaza deja ca un proiect responsabil de centru-stanga. In vreme ce Ponta si Antonescu strangeau protestatarii in strada sa ceara pensii si salarii mai mari, cei de la UNPR au inteles ca, daca nu sprijina masurile de austeritate ale Guvernului, tara se prabuseste. Viata le-a dat dreptate celor de la UNPR, nu celor de la USL, daca e sa comparam cele doua proiecte de pe partea stanga. ‘Tradatorii’, asa cum ii numesc USL, au tradat partidele lor, dar nu au tradat tara”, a declarat Sebastian Lazaroiu.

Lazaroiu: Pentru regionalizare merita sa cada Guvernul – Interviu Ziare.com

In prezent, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) a depasit numarul parlamentarilor apartinand Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania (UDMR), avand 32 de parlamentari – 18 deputati si 14 senatori – in timp ce UDMR are 21 de deputati si 9 senatori.

Ultimul sosit este senatorul Avram Craciun, care s-a inscris luni in grupul progresist din Senat, devenind membru al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei. Avram Craciun a fost ales senator din partea PSD in colegiul uninominal 2 din Circumscriptia electorala nr. 02 Arad.

Etichete:, , , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: