Ziare.com – Crin Antonescu: USL pleaca din Parlament, daca trece proiectul privind regionalizarea

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat miercuri seara, ca USL este dispusa sa recurga la masuri extreme, in cazul in care Guvernul isi asuma raspunderea, in fata Parlamentului, pe Legea privind regionalizarea tarii.

„Opozitia stie ce are de facut, poate merge pana la retragerea din Parlament. Daca, intr-un fel sau altul, Puterea constrange UDMR-ul sa nu respecte ceea ce a spus pana acum – ca nu se face reorganizarea pana in 2012 – putem recurge la metode extreme. Ar fi unul dintre motivele – in opinia mea – pentru care USL s-ar putea retrage din Parlament”, a spus Antonescu, la Atena 3.

Lazaroiu: Pentru regionalizare merita sa cada Guvernul – Interviu Ziare.com

Liderul PNL l-a acuzat pe premier de minciuna: „Domnul Boc minte cu cadenta unei mitraliere sovietice. Noi nu am spus niciodata ca dorim sa infiintam inca un etaj de birocratie, adica regiuni si judete. In Vrancea si Constanta exista decizii definitive ale unor instante ca intentia de organzare a unui referendum pe aceasta tema este perfect legala si legitima. Putem face referedumuri in peste jumatate din judetele tarii”.

Kelemen Hunor: Regionalizarea nu se va face pana la alegeri

Recunoscand ca nu s-a discutat inca, in Uniunea Social Democrata, posibilitatea retragerii din Parlament, Antonescu a precizat ca „daca partidele din USL iau decizia de a parasi Parlamentul, va asigur ca toti parlamentarii nostri vor pleca”.

Etichete:, , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: