NewsIn – Fenechiu spune că nu vrea să candideze pentru CJ Iaşi, ci ţinteşte Ministerul Transporturilor

Vicepreşedintele PNL, deputatul Relu Fenechiu, a declarat, vineri, că nu candidează la şefia Consiliului Judeţean Iaşi deoarece vrea să fie ministru al Transporturilor, transmite corespondentul NewsIn. „Da, vreau să se-ntâmple acest lucru (preluarea portofoliului de ministru al Transporturilor, n.r.), este şi motivul pentru care nu candidez la CJ Iaşi”, a spus Fenechiu, în conferinţă de presă.

Potrivit liberalului, PNL va nominaliza în cadrul USL drept candidat la şefia CJ pe deputatul Cristian Adomniţei, pe actualul vicepreşedinte al CJ, Victor Chirilă sau pe consilierul judeţean Mugur Cozmanciuc, în condiţiile în care în cadrul USL s-a decis ca, la Iaşi, PSD să dea candidatul la primăria Iaşi, iar PNL la judeţ.

Fenechiu a criticat dur administraţia judeţeană şi pe reprezentanţii PDL Iaşi, acuzând o „incompetenţă crasă” în urma blocării mai multor proiecte strategice pentru Iaşi, precum modernizarea Aeroportului Internaţional sau construcţia autostrăzii Est-Vest.

„Decât fraierii ăştia de la Iaşi, eu îl preferam pe Flutur (Gheorghe Flutur, şef CJ Suceava, n.r.) în perioada guvernării PDL, deşi este adversar politic. Noi îl avem pe marele Simirad care-l aduce pe marele general Gabriel Oprea să spună că face proiecte pentru Iaşi. Asta pentru a nu-i mai aminti şi pe parlamentari PDL (din Iaşi, n.r.) care nu sunt în stare de nimic şi, mai rău, nu au habar de nimic”, a mai spus Fenechiu.

Liberalul a subliniat că judeţul Suceava a primit finanţare europeană pentru modernizarea Aeroportului, în timp ce CJ Iaşi nu a depus niciun proiect în cadrul Programul Operaţional Sectorial de Transport.

Etichete:, , , , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: