Agerpres – Puiu Haşotti: Nu dorim ca legea asistenţei sociale să se adopte tacit

Liderul grupului PNL din Senat, Puiu Haşotti, a declarat luni, după şedinţa Biroului Permanent, că USL nu doreşte ca proiectul de lege a asistenţei sociale să fie adoptat tacit şi că în şedinţa de luni va vota raportul Comisiei de muncă.

Haşotti a spus că plasarea proiectului de lege pe primul loc pe ordinea de zi a şedinţei de luni a Senatului arată că USL doreşte ca acestă lege să treacă cu votul Parlamentului.

Liberalul a susţinut că există o serie de amendamente la această lege care ‘se bat cap în cap’. Suntem pentru adoptarea acestui proiect de lege nu pentru că ne-a solicitat preşedintele. Un astfel de proiect trebuie votat prin votul Parlamentului’, a afirmat liderul grupului PNL din Senat.

Referitor la faptul că senatorii USL au părăsit sala în timpul discuţiilor la proiectul de lege a asistenţei sociale, Haşotti a apreciat că acest lucru arată că ‘Puterea nu a fost în stare să-şi asigure cvorumul’.

În ceea ce priveşte scrisoarea preşedintelui Traian Băsescu către Parlament cu privire la legea asistenţei sociale, liberalul a spus că a apreciat în primul rând ‘politeţea rar întâlnită în această scrisoare’ şi a afirmat că ‘nu i se pare firească, întrucât ea trebuie trimisă separat, atât pentru Camera Deputaţilor, cât şi pentru Senat’.

Etichete:, , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat asta: