Geoana, Salarii & Apostu. Care este realitatea din spatele realitatii?

De-a lungul timpului ne-am obisnuit sa incercam a descoperi ce se ascunde in spatele evenimentelor politice. Si sa vedem o mana lunga si priceputa (de culoare oranj in aceste vremuri nenorocite) manipuland lucrurile, manipuland perceptia asupra realitatii.

Inca de cand a izbucnit scandalul Geoana unii comentatori au crezut a vedea, in spatele afacerii in sine  -care afacere a fost mult exagerata (daca este adevarat ceea ce spun gurile rele din PSD, ca prin plecarea lui Goana de la carma Senatului partidul sau pierde ceea ce deja nu mai are) se afla incercarea disperata a puterii de a minimaliza discutia publica despre consfintirea legislativa a faptului ca pensiile si salariile nu vor fi majorate in 2013.

Asta seara a aparut ceea ce s-ar putea dovedi adevaratul element care trebuie ocultat. Media va continau sa toace subiectul Geoana si va neglija (cel putin partial) lovitura cumplita pe care gruparea Boc o primeste la Cluj (de ce? din partea cui?) si anume dezvaluirea afacerilor necurate ale familiei Apostu (pe urmele lui Bica, intr-un lant care s-ar putea sa se opreasca numai la gatul lui Tise).

PS: Nu voi comenta scandalul din PSD, deoarece ar insemna ca eu, membru si propagandist voluntar al USL, sa imi dau cu parerea despre problemele interne ale unui partid caruia eu unul nu ii platesc cotizatie. Dar, ca nota personala, nu ma pot impiedeca sa consider cum ca inainte de inceperea unor lupte electorale care vor depasi in violenta si perfidie pe acelea din martie 1945 (ca sa nu zicem si in capacitatea de trucare a rezultatelor…) partidele membre in USL sa isi limpezeasca relatiile de putere la centru, sau pe acelea dintre Centru si Teritoriu. Deci poate ca „Scandalul Geoana” va ajuta si el la ceva.

Etichete:, , , , , ,

Un comentariu pe “Geoana, Salarii & Apostu. Care este realitatea din spatele realitatii?”

  1. transildania 9 noiembrie 2011 la 6:40 PM #

    Important e ca macar noi sa vorbim in continuare de temele importante, nu de „razboiul” din vorbe goale, fumul creat de cei de la PSD.

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: