Agerpres – Tulcea: Ludovic Orban şi Mircea Ionescu-Quintus (PNL) speră în înţelepciunea PSD, în cazul lui Mircea Geoană

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus şi deputatul Ludovic Orban şi-au exprimat luni, la Tulcea, speranţa că PSD va lua o decizie în ceea ce-l priveşte pe Mircea Geoană care va fi şi în interesul USL.

‘Noi nu putem uita că avem o înţelegere pe termen mediu şi mai îndepărtat cu PSD-ul, un concubinaj politic, de vreţi, şi în momentul în care dânşii au această funcţie, a doua funcţie în stat, după cum zice colegul meu, nu e numai problema lor. Este drept că nu ne putem amesteca, dar în cadrul USL se poate spune că este un risc evident, nu posibil, să pierdem a doua funcţie în stat, ceea ce nu ne putem permite. Prin urmare, i-am sfătuit pe cei ce ne reprezintă în conducerea USL să li se atragă atenţia că nu văd ce siguranţă poate să ne dea cineva că PSD va recâştiga această funcţie. Ba părerea mea este că o vor pierde, ceea ce este un prejudiciu, iar părerea mea este că în acest moment nu ne putem permite o asemenea greşeală. Sper în înţelepciunea Comitetului Executiv al PSD’, a declarat preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, în cadrul unei conferinţe de presă.

La rândul său, deputatul Ludovic Orban a subliniat că Mircea Geoană nu este un simplu membru al PSD. ”(…)Mircea Geoană nu este un membru nesemnificativ al PSD. Acum degeaba ne dăm cu părerea cu privire la acest război care nu îi afectează numai pe ei. Cred că această dispută din PSD nu va afecta încrederea populaţiei în Opoziţie. Cred că principala onorabilitate şi credibilitate dată această Alianţei este dată de PNL şi cred de asemenea că factorul de stabilitate şi într-un fel garanţia succesului sunt date în primul rând de PNL, lucru care de altfel se şi vede în cercetările sociologice. Sper ca acest episod să se termine cât mai repede, sper ca Opoziţia să nu piardă a doua poziţie din stat, cred că nu trebuie escaladat acest conflict, pentru că altfel se la ajunge şi la pierderi de efective şi cred că nu trebuie să facem tot ce putem pentru a-l arunca pe Mircea Geoană în braţele puterii’, a afirmat Ludovic Orban.

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus şi deputatul Ludovic Orban au participat luni la Tulcea, la invitaţia organizaţiei judeţene a PNL, la manifestările prilejuite de împlinirea a 133 de ani de la unirea Dobrogei cu Patria Mamă.

Etichete:, , , , , ,

2 comentarii pe “Agerpres – Tulcea: Ludovic Orban şi Mircea Ionescu-Quintus (PNL) speră în înţelepciunea PSD, în cazul lui Mircea Geoană”

 1. Asztalos Floare 14 noiembrie 2011 la 7:13 PM #

  Mi-ar placea ca liberalii sa nu se amestece in treburile PSD cu atat mai mult in ceea ce-l priveste pe Dl Geoana.Dl Geoana a dezamagit multa lume afirmand la A3 ca el are in spate 5 mil de voturi la Presedentie,uitand sa aminteasca ca 2 mil erau pe spinarea Dlui Crin Antonescu.

  Apreciază

  • Gondolin 14 noiembrie 2011 la 7:37 PM #

   Aveti dreptate si liberalii chiar asta fac – nu se amesteca. Dar daca sunt intrebati – trebuie sa raspunda, si raspund ca, oricare ar fi deciziile PSD, ei vor fi de acord cu aceste hotarari.

   Apreciază

%d blogeri au apreciat: