Evenimentul zilei – Meleșcanu îl avertizează pe Antonescu: Să nu se ajungă la pierderi de membri la PNL Prahova

Liberalii din teritoriu fac presiuni ca centru ca Adrian Semcu să rămână liderul PNL Prahova după scandalul colaborării cu PDL de săptămâna trecută. La nivelul organizaţiei trebuie evitată o ruptură a declarat, astăzi, senatorul PNL de Prahova, Teodor Meleşcanu, înaintea şedinţei Comitetului Naţional Executiv al partidului.

Întrebat ce părere are despre situaţia provocată de demisia şi apoi revenirea asupra acestui gest a liderului PNL Prahova, Adrian Semcu, Meleşcanu a declarat:“A fost un act unilateral, noi nu am putut decât să luăm act de această demisie. La fel, dacă domnia sa doreşte să revină asupra deciziei de a demisiona, noi vom lua act”.  “Eu am o relaţie personală foarte bună cu toată lumea din organizaţia PNL Prahova. Cel mai important lucru este să nu existe disensiuni în filială sau, mai rău, să nu se ajungă la pierderi de membri în filială”, a declarat Meleşcanu, întrebat, susţine menţinerea lui Semcu la şefia PNL Prahova sau înlocuirea acestuia.

În privinţa faptul că PNL n-a obţinut în cadrul USL candidat nici la şefia Consiliului Judeţean, nici la Primăria Ploieştiului, Meleşcanu a dat un răspuns evaziv: „A existat, evident, o nemulţumire. Dar, repet, singura preocupare a filialei ar trebui să fie unitatea şi câştigarea alegerilor”.

La această oră, liberalii se află în şedinţa Consiliului Naţional Executiv, care va fi urmată de una a Delegaţiei Permanente.

Preşedintele PNL Prahova Adrian Semcu şi-a dat demisia la 9 decembire, în urma unei şedinţe care a durat peste patru ore şi la care a fost prezent şi preşedintele PNL, Crin Antonescu. Atunci, mai mulţi lideri ai filialei au semnat un memoriu împotriva lui, în care îl acuzau că susţine PDL. După trei zile, Semcu şi-a retras demisia, însă după un nou scandal soldat cu evacuarea sa din sala de şedinţă, 21 de membri, din cei 31 ai Biroului Teritorial Prahova, au votat numirea unui preşedinte interimar, în persoana lui Virgil Guran, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene. Semcu contestă această algere şi cere conducerii centrale să ia, astăzi, act de retragerea demisiei sale.

Etichete:, , , , , , ,

Un comentariu pe “Evenimentul zilei – Meleșcanu îl avertizează pe Antonescu: Să nu se ajungă la pierderi de membri la PNL Prahova”

  1. Anghel Gheorghe 19 decembrie 2011 la 3:35 PM #

    Sunt membru P.N.L.din ianuarie 1990 și legitimat din februarie 1990. Cunosc foarte multe lucruri opace care se cereau lămurite la vremea lor.Pe domnul Adrian Semcu îl consider un prieten și nu doresc să-l apăs pentru bunul sau răul mers al organizației județene sau locale P.N.L.
    Domnia sa este și era conștient de greșelile făcute.FELICITĂRI DOMNULE PREȘEDINTE ANTONESCU ,MĂSURA DUMNEAVOASTRĂ ESTE BINEVENITĂ.DORIM ȘI LA NIVEL LOCAL IMPLICAREA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ELIMINAREA A TOT CEEA CE NU ȚINE DE STATUT ȘI DEMOCRAȚIE.SE VA DA O LOVITURĂ CELOR CARE LUCREAZĂ ÎN DEZINTERESUL P.N.L. ȘI PENTRU PROPRIUL INTERES.
    CU DEOSEBITĂ STIMĂ, Anghel Gheorghe.membru organizația P.N.L.Ploiești.

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: