Mediafax – Antonescu, în replică la declaraţiile lui Iliescu: Nu vrem să reluăm o negociere care s-a încheiat

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, pentru „Gândul”, că liberalii nu sunt de acord cu renegocierea candidaturilor pentru primării şi Consilii Judeţene, el replicând astfel unor declaraţii ale preşedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, potrivit cărora „pretenţiile PNL la Buzău sunt aberante”.

Liberalul a spus că situaţia de la Buzău nu se poate schimba şi că „poziţia de candidat la Consiliul Judeţean în numele USL revine PNL”. Antonescu a adăugat că problema candidaturilor la primării şi Consilii Judeţene a fost discutată şi parafată de toate cele trei părţi din USL şi că nu există niciun motiv pentru a se reveni asupra negocierii.

Ion Iliescu a declarat, pentru „Gândul”, la finalul Comitetului Executiv al PSD de miercuri, că „pretenţiile PNL la Buzău sunt aberante” şi că se va implica în negocieri pentru ca social-democraţii să dea candidatul pentru Consiliul Judeţean. Mai mult, în cadrul CEX el i-a transmis lui Victor Ponta că dacă „nu se descurcă cu Crin Antonescu, va veni el” să discute cu acesta, potrivit unor surse din partid citate de gandul.info.

„Domnul Iliescu este binevenit la orice negociere viitoare, dar PSD îşi stabileşte delegaţia. Eu pot sta de vorbă cu domnul Iliescu, dar nu se poate reveni asupra negocierii”, a subliniat preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Etichete:, , , , ,

Un comentariu pe “Mediafax – Antonescu, în replică la declaraţiile lui Iliescu: Nu vrem să reluăm o negociere care s-a încheiat”

  1. marcu 9 februarie 2012 la 2:20 PM #

    iliescu ….oare se bucura ca avem un premier comunist?:)))
    foarte bine a raspuns antonescu

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: