Blog Iosif Buble – Negocieri la baionetă în USL pentru candidaturi

Negocieri grele şi dure în cadrul Uniunii Social Liberale. De circa două săptămâni filialele judeţene ale formaţiunilor componente fac pelerinaj în Capitală pentru a încerca să ajungă la un numitor comun. Potrivit informaţiilor noastre, la negocieri participă frecvent şi preşedinţii Crin Antonescu, Victor Ponta şi Daniel Constantin. Puţine sunt filialele unde s-a ajuns până acum la un acord.

Cel mai adresea cei din filiale tind să conteste deja acordul semnat pentru consiliile judeţene şi primăriile reşedinţă de judeţ. Cea mai mare problemă e în continuare Buzăul, dar neînţelegeri se semnalează şi la Maramureş, Timişoara, Galaţi, Dolj… Dacă se trece cu chiu cu vai de acest pas intervin pretenţiile de candidaturi pe liste separate în anumite localităţi din judeţe – deşi regula nescrisă e cu candidaturi comune de sus până jos.

La această nebunie se adaugă neînţelegerile din Bucureşti. Punctul nevralgic îl reprezintă acum Sectorul 6. Acolo fiecare din cele 3 partide componente ale USL îşi clamează candidatura – Rareş Mănescu (PNL), Gabriel Mutu (PSD) şi Ştefan Florescu (PC).

În acest moment termenul autoimpus de 15 martie ca dată limită pentru definitivarea candidaturilor pare un obiectiv mult prea îndepărtat.

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: