Pesurse.ro – DOCUMENT PDL – Motivele pentru care PDL spune că măreşte salariile

Vă rog să citiţi în continuare dacă doriţi să vă amuzaţi. Nu de alta… dar dacă o să urmăriţi pe la tevizor vreunul din papagalii care vor citi dintr-un astfel de document să vă daţi seama de unde l-i se trage. Nu ştiu cine le face (dar ghicim), dar e „penal” rău… Aşa aflăm că de fapt economia României este stabilizată şi totul e în regulă şi rămăsese doar poroblema salariilor bugetarilor. Evident că de vină pentru că ele au fost până acum scăzute este Antena 3. Aşadar… iată docomentul:

Ce părere aveţi? Poate crede cineva înşiruirea de cuvinte fără nici o noimă?

PUNCTAJ MĂRIRI SALARII

PDL este partidul care a creat posibilitatea reîntregirii salariilor bugetarilor. În concluzie, PDL face ceea ce a promis cetăTenilor: reîntregirea salariilor bugetarilor în momentul în care economia va fi stabilizată.

Motivele pentru care este posibilă reîntregirea salariilor sunt clare:

1. În anul 2011 s-a înregistrat o creştere economică cu 1% mai mare decât cea prevăzută. Respectiv, am avut 2,5%, în loc de 1,5% prevăzută.

2. Disponibilizarea a peste 200.000 de persoane din sistemul bugetar, măsură care a contribuit la reducerea cheltuielilor bugetare.

3. Un deficit prevăzut în anul 2012  de 1,9% (3% pe ESA). Acest nivel al deficitului este posibil datorită măsurilor luate în anii 2009-2011. Altfel, dacă NU se recurgea la restrângerea cheltuielilor bugetare, pe anul 2012 am fi avut un deficit de -14%.

4. PDL şi Guvernul Boc au luat la timp marile măsuri la care recurg, în prezent, statele dezvoltate ale UE, inclusiv măsura îngheTării pensiilor şi a reducerii salariilor bugetare. Ex: Italia a majorat, de curând, TVA, la 23%.

Un efect major al stabilizării economice a României, în mandatul PDL, îl reprezintă reîntregirea salariilor bugetarilor.Efectele echilibrării economice a Tării NU se împiedică de injuriile, sabotajele, Tipetele socialiştilor din USL. NU se împiedică nici de telepolitica nervoasă practicată de aşa-zişii comentatori, moderatori şi analişti ai posturilor VoiculescuTV.

PDL şi-a asumat guvernarea în cea mai grea perioadă prin care a trecut România în ultimii 20 de ani: criza economică mondială.  Oamenii politici ai PDL NU s-au ascuns, NU au minTit, NU au amânat măsurile economice dure, pentru a-şi conserva procentele electorale.

PDL NU aşteaptă de la clanurile de tele-denigratori să recunoască efectele bune ale măsurilor luate la timp. În schimb, PDL CERE tele-denigratorilor să NU îşi mai bată joc de oameni, să nu-i mai desconsidere şi să stopeze filmul prost rulat patru ani de zile pe Voiculescu-TV: filmul apocalipsei. Nimeni nu mai cumpără bilete. Acum începe adevărata criză în televiziunile de partid: criza de moralitate.

PDL CERE şi tele-politicienilor socialişti din USL să stopeze chiulul parlamentar pe banul public. CetăTenii au înTeles că doar măsurile economice dure au putut stabiliza o Tară întreagă.

Ar fi timpul ca şi socialiştii din USL să   înTeleagă că ridicolul chiul parlamentar la care s-au pretat şi care a depăşit o lună de zile, îi împinge spre aceeaşi criză de moralitate    în care a intrat şi Voiculescu-TV.

Etichete:, , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: