Mediafax – Liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, şi-a anunţat candidatura la funcţia de primar al Sucevei

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a anunţat, joi, că va candida la funcţia de primar al municipiului Suceava, susţinut de USL, el arătând că actualul primar, Ion Lungu (PDL), trebuie înlocuit după ce timp de opt ani a administrat dezastruos acest oraş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Băişanu a spus, într-o conferinţă de presă, că proiectul său pentru municipiul Suceava este unul european, bine gândit şi demn de luat în seamă.  „Nu cred în minuni. Nu cred că Ion Lungu îşi poate schimba modul de comportament pe care l-a avut timp de opt ani”, a spus Băişanu, subliniind că administraţia Lungu în Suceava se va încheia în 10 iunie.

El a arătat că timp de opt ani actualul primar democrat-liberal a „jucat în zona unui compromis”, folosindu-se de „competenţe dubioase”. Băişanu a mai spus că acum copiii născuţi când Ion Lungu a câştigat primul mandat de primar au opt ani, sunt copii frumoşi de care părinţii lor sunt mândri, dar că în acest timp primarul nu a reuşit să ofere şi oraşului o faţă frumoasă, Suceava fiind ca „un copil amărât, fără haine”.

Liderul PNL Suceava a mai spus că Suceava, atât municipiul, cât şi judeţul nu au nevoie de stăpâni, ci de oameni pricepuţi, care împreună să stabilească o strategie coerentă de dezvoltare pe termen lung a zonei, şi nu de „o însăilare de idei”, aşa cum s-a procedat până acum. Alexandru Băişanu a precizat că după ce şi-a anunţat candidatura va merge la Biserica Mănăstirii „Sf. Ioan cel Nou de la Suceava” pentru a se ruga pentru suceveni şi democraţie.

Până în prezent şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat actualul primar PDL, Ion Lungu, care deţine funcţia din 2004, când a câştigat mandatul din partea PNL, iar în 2008 a fost reales după ce a candidat pe lista PDL

Etichete:, , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: