Agerpres – Voicu: Declaraţiile lui Boc nu au legătură cu realitatea

Vicepreşedintele PNL, Mihai Voicu, a afirmat miercuri că declaraţiile preşedintelui PDL, Emil Boc, nu au legătură cu realitatea şi a susţinut că alegătorii vor decide dacă Sorin Frunzăverde se înscrie la traseism politic. ‘În timp ce urmăream intervenţia dl Boc trăiam un sentiment că asist la o reeditare istorică cu o vechime cu peste 500 de ani şi anume asediul Constantinopolului. În timp ce turcii erau la porţi cei din cetate au discutau despre sexul îngerilor. Mi se pare un discurs de om rupt de orice fel de realitate. S-a vrut un discurs de încurajare pentru cei din PDL, dar nu are nicio legătură cu realitatea. PDL este un partid pe cale de dispariţie şi dl Boc strigă de pe o corabie care se scufundă că drumul e drept şi că o să câştige orice alegeri’, a declarat Voicu, pentru AGERPRES.

Întrebat dacă trecerea lui Frunzăverde la PNL se înscrie la traseism politic, liberalul a susţinut că ‘alegătorii judecă lucrul ăsta’. ‘Sorin Frunzăverde a spus că va candida pentru un nou mandat din partea altui partid. Dacă alegătorii vor judeca asta ca un fapt neplăcut nu-l vor vota. Eu sunt convins că-l vor vota într-o proporţie foarte mare, pentru că există argumente foarte clare, care nu ţin de plecarea la putere. Nu are nevoie Sorin Frunzăverde să mai demonstreze ceva în politica românească, a demonstrat absolut tot. Este vorba de o opţiune ideologică foarte clară. Nu se încadrează absolut deloc în ceea ce bălmăja dl Boc’, a mai spus Voicu.

Preşedintele PDL, Emil Boc, a criticat, miercuri, Uniunea Social Liberală, susţinând că ‘atunci când apare prima ocazie de traseism politic se comportă laş’. ‘USL afirmă şi strigă în fiecare zi că este împotriva traseismului politic. USL chiar doreşte să modifice Constituţia pentru a interzice traseismul politic. Când apare însă prima ocazie de a beneficia de traseismul politic se comportă laş şi uită tot ceea ce au promis. Aceasta este adevărata revoluţie a bunului-simţ a PNL şi USL’, a afirmat Boc.

Etichete:, , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: