MEDIAFAX – Frunzăverde spune că a demisionat sâmbătă din PDL,iar luni demisionează de la şefia CJ Caraş-Severin

Fostul lider PDL Sorin Frunzăverde a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că a demisionat, sâmbătă, din PDL şi că luni va demisiona din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Frunzăverde a spus că sâmbătă a demisionat din funcţiile deţinute în partid şi din calitatea de membru al PDL. Fostul ministru a precizat că luni va demisiona şi din funcţia de preşedinte al CJ Caraş-Severin.

Preşedintele CJ Caraş-Severin declara, vineri, la Realitatea TV, că sâmbătă va demisiona din PDL. Săptămâna trecută el anunţa că va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin din partea USL, în calitate de membru PNL. Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, miercuri, că Sorin Frunzăverde „a abandonat şi a trădat două crezuri scrise şi nescrise ale pedeliştilor adevăraţi”, primul aflându-se scris chiar în imnul partidului, respectiv „Vântul bate, apa trece, pietrele rămân”. „Sorin Frunzăverde a abandonat şi a trădat două crezuri scrise şi nescrise ale pedeliştilor adevăraţi. Primul este chiar în imnul partidului şi spune: ?Vântul bate, apa trece, pietrele rămân?”, a spus Boc.

În replică, Frunzăverde declara că nu se simte trădător. El a acuzat existenţa unui stat poliţienesc, în care îi este frică să vorbească la telefon pentru că îi sunt ascultate convorbirile.

Etichete:, , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: