Agerpres -Neamţ: Preşedintele PNL Piatra Neamţ a fost schimbat din funcţie

Biroul Permanent Naţional al PNL a decis, luni, destituirea lui Viorel Chirilă din funcţia de preşedinte al PNL Piatra Neamţ şi numirea consilierului judeţean Andrei Ignat în funcţia de preşedinte interimar.  Decizia a fost luată după ce ex-preşedintele PNL Piatra Neamţ a declarat, în nenumărate rânduri, că nici el şi nici biroul politic local al partidului nu îl va susţine pe candidatul conservator al USL la primărie.

Mai mult, Viorel Chirilă solicitase conducerii centrale a PNL o derogare de la protocolul USL pentru a putea candida separat de USL, sub sigla PNL, la funcţia de primar al municipiului Piatra Neamţ, iar lista de consilieri locali să fie tot sub sigla PNL.  ‘Nu m-a anunţat nimeni oficial de această decizie, dar am auzit deja de ea. Am înţeles că propunerea a fost făcută de preşedintele filialei PNL Neamţ, Dorinel Ursărescu. Cred că s-a dus chiar cu bucurie cu această propunere. Mă aşteptam la lucrul acesta. Oricum am să plec din PNL şi nu voi ataca decizia în niciun for. Rămân în continuare cu opţiuni personale ca independent. Nu ştiu dacă mă mai întoarce în PNL având în vedere credibilitatea pe care o mai au partidele. În niciun caz nu voi merge acum în vreun partid’, a declarat, pentru AGERPRES, ex-preşedintele PNL Piatra Neamţ Viorel Chirilă.

În urmă cu trei săptămâni, biroul permanent local al PNL Piatra Neamţ a aprobat, în unanimitate, să nu îl susţină pe candidatul conservator al USL la Primăria Piatra Neamţ. Acesta este un tânăr în vârstă de 32 de ani, despre care liberalii susţin că nu are notorietate şi nu are nicio şansă să câştige alegerile.

Etichete:, , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: