Gandul – Gheorghe Seculici negociază cu PNL din SUA. Ce pretenţii are socrul lui Falcă

Gheorghe Seculici negociază cu liberalii trecerea la USL, după ce în partid s-a declanşat un scandal privind candidatura pentru Consiliul Judeţean.  Cearta dintre Gheorghe Seculici şi ginerele său Gheorghe Falcă este speculată de liberali, care încearcă să-l convingă pe primul să treacă în tabăra USL.

Seculici doreşte să candideze pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, dar în PDL a apărut un scandal intern, deoarece Gheorghe Falcă, ginerele lui Seculici, îl susţine pentru această funcţie pe actualul şef al CJ, Nicolae Ioţcu. Cearta dintre cei doi a dus la demisia lui Falcă din funcţiile de conducere deţinute în PDL Arad. Cei din USL pot satisface această pretenţie a lui Seculici, care ar urma să treacă la PNL însoţit şi de câţiva parlamentari. Surse liberale au declarat pentru gândul că până în acest moment nu s-a bătut palma, negocierile fiind în curs de desfăşurare. Tratativele sunt purtate de lideri de la centru şi nu de cei din organizaţia PNL Arad.

Democrat-liberalul Gheorghe Seculici nu a confirmat până în prezent trecerea la PNL, el urmând să se întoarcă din SUA miercuri.  Săptămâna trecută, preşedintele CJ Caraş Severin a decis să se înscrie în PNL, acuzând situaţia din interiorul PDL. Surse liberale susţin că partidul negociază în acest moment cu mai mulţi democrat-liberali.

Etichete:, , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat asta: