Mediafax – Dan Mihalache: Lansarea candidatilor PNL la locale, în jurul datei de 5 mai

Secretarul general adjunct al PNL, Dan Mihalache, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca lansarea candidatilor partidului pentru alegerile locale va avea loc cel mai probabil în jurul datei de 5 mai. Din staff-ul de campanie al PNL pentru alegerile locale fac parte purtatorul de cuvânt al PNL, Mihai Voicu, Eduard Hellvig, Dan Motreanu, pe partea de strategie, Dan Mihalache, pe comunicare si Rares Manescu, pe partea de trezorerie.

Dan Mihalache a mai afirmat ca aproximativ 10.000 de reprezentanti ai celor trei partide vor participa, sâmbata, la Romexpo, la congresul extraordinar al USL care va consfinti tandemul Victor Ponta – premier si Crin Antonescu – presedinte, pentru acest an electoral. Potrivit acestuia, în cadrul evenimentului fiecare partid va supune la vot, în sedinte separate, cele doua rezolutii, si anume lansarea oficiala a tandemului Victor Ponta – premier, Crin Antonescu – presedinte, precum si rezolutia prin care se interzice ca USL sa colaboreze cu PDL si Traian Basescu.

Dupa vot, reprezentantii celor trei formatiuni din USL se vor reuni pentru un miting care va avea loc tot la Romexpo.  „Acest miting este pentru sustinerea lui Victor Ponta ca prim-ministru si pentru sustinerea lui Crin Antonescu ca si candidat la presedintia României”, a explicat Mihalache.

La acest amplu eveniment vor participa si toti candidatii USL la Consiliile Judetene si la primariile resedintelor de judet, desi lansarea candidatilor PNL a fost amânata pentru luna mai.  Printre primariile unde nu s-a stabilit înca cine va candida se afla si sectoarele 2 si 6 ale Capitalei. Pâna în prezent, USL a anuntat candidaturile lui Andrei Chiliman, din partea PNL, la Sectorul 1, Cristian Popescu Piedone, din partea PC, la primara Sectorului 4 si Marian Vanghelie, din partea PSD, la Sectorul 5. Tot din partea PSD va candida Robert Negoita, la Sectorul 3.

Etichete:, , , , , , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: