Agerpres – Maramureş: USL pregătit să intre în campanie electorală

Candidatul USL la preşedenţia Consiliul Judeţean, Zamfir Ciceu (PC) a declarat, joi, într-o conferinţă de presă că au fost stabilite o parte dintre candidaturi, iar în scurt timp va fi creionată întreaga hartă a alegerilor la nivel judeţean.  ‘Avem deja stabilite 59 de potenţiale candidaturi la nivel urban şi rural din cele 74 de unităţi administrative, urmând ca peste câteva zile să deţinem lista completă a candidaţilor. În linii mari putem spune că ne aflăm pe un traseu bun, doar că mai trebuie definitivate câteva aspecte pe candidaturile unor colegi din alianţă. Am încredere în echipa mea de campanie şi sunt convins că vom avea forţa necesară de a câştiga CJ. E un efort comun şi trebuie să muncim împreună’, a spus Zamfir Ciceu.

La municipiul Baia Mare va candida actualul primar, Cătălin Cherecheş (PNL), iar în municipiul Sighetu Marmaţiei, actualul viceprimar, Ovidiu Nemeş (PNL), însă este posibil ca şi PSD să aibă propriul candidat în persoana actualului primar, Eugenia Godja.

Preşedintele filialei PC Maramureş, Cornelia Negruţ, a fost de părere că succesul în alegerilor locale depinde întru totul de munca în comun a colegilor din PSD, PNL şi PC. Candidatul USL pentru preşedinţia CJ Maramureş, Zamfir Ciceu, a mai deţinut funcţia de viceprimar al municipiului Baia Mare şi consilier local. Avocat de profesie, este perceput ca un posibil schimbător de gardă în politica locală prin atitudinea sa deschisă şi cooperantă.

Etichete:, , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat asta: