MEDIAFAX – Senatorul Mihaela Popa trece de la PDL la PNL

Senatorul Mihaela Popa, care a demisionat recent din funcţia de vicepreşedinte al PDL, va trece la PNL, anunţul fiind aşteptat într-o conferinţă de presă pe care o vor susţine, joi, la Iaşi, vicepreşedinţii PNL Sorin Frunzăverde şi Relu Fenechiu, au declarat pentru MEDIAFAX surse liberale.

Conferinţa de presă pe care o vor susţine vicepreşedinţii PNL Sorin Frunzăverde şi Relu Fenechiu şi în care ar urma să fie făcut anunţul trecerii Mihaelei Popa de la PDL la PNL va avea loc la sediul filialei judeţene Iaşi a PNL, la ora 11.00.

În 2 aprilie, senatorul Mihaela Popa a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PDL, precizând că în continuare va activa ca membru simplu de partid.

Mihaela Popa a spus că a fost dezamăgită de afirmaţiile liderului PDL Emil Boc în cazul demisiei din partid a prim-vicepreşedintelui PDL Sorin Frunzăverde. „Dacă eu, ca profesor, spun după un timp că îmi pare rău că un tânăr a luat examenul, atunci înseamnă că am fraudat examenul. La fel şi în PDL, înseamnă că nu am avut alegeri libere. Nu vrea să fiu acceptată într-un for de conducere, ci vreau să fiu aleasă. Nu poţi construi o democraţie fără un exerciţiu democratic în partidul de guvernământ”, a declarat Mihaela Popa.

Ea s-a arătat dezamăgită de afirmaţia liderului PDL Emil Boc, respectiv că l-a numit pe Sorin Frunzăverde în funcţia de prim-vicepreşedinte la congresul partidului de anul trecut.  „Şi eu sunt vicepreşedinte, l-am susţinut pe Vasile Blaga la şefia partidului, deci ce să cred, că Boc m-a aşezat pe o listă?”, a afirmat Mihaela Popa, susţinând că plecarea lui Sorin Frunzăverde din PDL reprezintă o pierdere importantă pentru partid, întrucât acesta era un bun strateg şi un om respectat în interiorul partidului.

De altfel, Mihaela Popa a susţinut, după ce Sorin Frunzăverde şi primarul din Slatina, Darius Vâlcov, au demisionat din PDL că liderul formaţiunii democrat-liberale, Emil Boc, ar trebui să-şi asume pierderile şi să-şi dea demisia de la conducerea partidului.

Etichete:, , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: