Buletin electoral privind activitatea candidatilor liberali la alegerile locale, 16 mai 2012

Bistrița-Năsăud

Startul campaniei electorale a Partidului Naţional Liberal în judeţ a fost dat de deputatul Ioan Ţintean, acesta fiind prezent  în teritoriu pentru a prezenta şi susţine  candidaţii la alegerile locale din 10 iunie.

În cinci dintre comunele judeţului – Coşbuc, Cetate, Feldru, Ilva-Mică, Bistriţa-Bârgăului, PNL, cu susţinerea unor reprezentanţi de marcă ai conducerii judeţene, şi-a lansat candidaţii pentru funcţiile de primar, respectiv consilieri locali, încrezători că vor reuşi prin proiectele propuse să realizeze dezideratele mai vechi sau mai noi ale cetăţenilor din comunităţile în care aceştia trăiesc şi muncesc.

În comuna Bistriţa-Bârgăului, liberalii au participat sâmbătă, 12 mai a.c., la evenimentul de lansare al candidatului ACD Ioan Sitar, pentru funcţia de primar. Acesta provine din rândurile Partidului Conservator, ideile şi planurile sale în ceea ce priveşte dezvoltarea locală fiind prezentate numerosului auditoriu aflat în sala Căminului Cultural la lansare.

Duminică, 13 mai a.c., a reprezentat cea mai rodnică zi de campanie de până acum, având loc patru lansări, la care preşedintele filialei PNL BN, deputatul Ioan Ţintean, a ţinut să fie prezent.

Ioan Blidar, propunerea PNL pentru comuna Coşbuc a convins prin firea sa echilibrată, dar şi prin experienţa dobândită datorită profesiei sale, de a face mereu faţă, cu succes, la provocări din  cele mai diverse.

În comuna Ilva-Mică, Valentin Cioncan este un candidat care s-a remarcat până acum în cadrul activităţilor interne, printr-o gândire strategică şi prin formarea în jurul său a unui nucleu de oameni serioşi şi harnici, care au dovedit că sunt dispuşi să se dedice întru totul nevoilor comunităţii.

Emil Ilieşi, candidatul PNL al comunei Cetate, reprezintă profilul omului întreprinzător, care caută permanent soluţii pentru mai bine şi nu se complace în rutină, fapt care îl plasează în postura de adversar puternic pentru ceilalţi doritori ai fotoliului de primar.

Comuna Feldru, are la aceste alegeri locale un candidat al PNL care se distinge prin dârzenia cuvintelor, dar şi a faptelor. Galbin Zamfir îşi doreşte să impună în satul său natal o ordine în administraţia locală prin intermediul căreia să se apropie cât mai mult de ruralul european.

Toţi cei cinci candidaţi care vizează funcţia de primar sunt la primul mandat. Cu dorinţa de a continua ce nu au finalizat predecesorii şi de a pune în aplicare propriile idei, s-au declarat optimişti în legătură cu şansele reuşitei în demersul lor, fiind convinşi că vor avea un sprijin important din partea actualei guvernări.

Suceava

Candidatul USL la Primăria Municipiului Suceava, Ștefan Alexandru Băișanu, a participat marți, 15 mai a.c., la o întâlnire cu locuitorii cartierului George Enescu. La această întâlnire au participat peste 100 de simpatizanți ai PNL, respectiv USL, dar și oameni simpli care și-au arătat nemulțumirea față de actuala conducere PDL a municipiului, respectiv județului Suceava.

După această întâlnire, începând cu ora 18.00, candidatul USL la primăria municipiului a participat împreună cu unul dintre finanțatorii privați ai fotbalului sucevean  la un meci de fotbal între formația locală Rapid Suceava și Cetatea Tg. Neamț.

Ștefan Alexandru Băișanu a afirmat: „Muncim din ce în mai mult și trăim din ce în ce mai rău!…asta mi-a spus o doamnă, astăzi, în fața complexului comercial unde a fost organizată o nouă întâlnire cu sucevenii! Are dreptate! Și mulți dintre noi simt acest lucru! O voi spune de câte ori voi avea ocazia: Suceava merită o șansă! Trebuie doar să votăm în număr cât mai mare!”

***

Candidatul USL la funcția de primar al municipiului Suceava, Ștefan Alexandru Băișanu, va participa joi, 17 mai, începând cu ora 12.00 la o întâlnire cu locuitorii zonei centrale din Suceava, întâlnire ce va avea loc în zona Pieței Mari. După această întâlnire se va deplasa împreună cu staff-ul de campanie în zona Zamca (magazin Bebeluș), unde va avea o întâlnire cu susținătorii și locuitorii acestui cartier.

Începând cu ora 21.00 va participa la o emisiune electorală la TV Plus Suceava, urmând ca în intervalul orar 22-23 să vizioneze partida de fotbal dintre Steaua și Dinamo, într-unul din cele mai vizitate pub-uri din Suceava, Giovani Cafe.

De asemeni, în dimineața zilei de joi, va lua parte la conferința de presă săptămânală, începând cu ora 10.00, la sediul PNL.

Sălaj

Radu Căpîlnașiu, candidatul USL la funcția de primar al Municipiului Zalău (și primar în functie al orașului), a participat marti, 15 mai a.c., la o întâlnire cu cetățenii din cartierul Brădet. Radu Căpîlnașiu a fost însoțit de aproximativ 100 de susținători din cadrul USL Zalău, care, în prealabil, au anunțat vizita primarului prin acțiuni door to door. În cadrul vizitei, primarul a discutat cu câteva zeci de persoane, care locuiesc în cartierul Brădet, carora le-a prezentat proiectele care vizează acest cartier în următorii ani.

Cluj

Mâine, 17 mai a.c., candidatul USL la președinția Consiliul Județean Cluj, Horea Uioreanu, îl va însoţi pe ministrul Ovidiu Silaghi în vizita pe care o va efectua pe autostrada A3 şi la centura Vâlcele-Apahida

Etichete:, , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: